Spiritul ca glumă

Articol publicat in sectiunea Editorial Sport pe data 19 mai 2014

Gigi Becali a ajuns acasă. În caz că nu știți, autoritățile i-au dat o permisie de 24 de ore, probabil pentru munca depusă la clubul lui Hagi (haideți să râdem…) sau/și pentru bună purtare în arest. Cert este că Gigi a ajuns acasă, spionat de televiziunile care au campat încă de seara în Pipera, ca nu cumva vreun redactor analfabet să scape șansa de a-l întreba vreo prostie. Numai că Gigi s-a apucat el să debiteze prostii de unul singur, semn că nu a învățat nimic din viața dusă departe de soare. Practic, în 24 de ore a reușit să creeze toate premizele necesare pentru a-i fi mai rău în arest, și lui și altora.

Prima prostie, problema cu gâtul. Cu gura sa, Gigi a declarat că este sănătos, că nu are probleme cu gâtul și că acel aparat de susținere a gâtului l-a purtat doar ca să impresioneze judecătorii când a făcut repetatele cereri de eliberare din detenție. A spus că a exagerat boala. Așteptăm cu interes să vedem dacă din clipa asta va mai primi vreo învoire.

A doua prostie, Gigi va scrie două cărți, una de religie și una de sport. Nu se știe care va fi aia scrisă pe hârtie igenică și care pe hârtia de împachetat, dar el le va scrie. Cui vor folosi, cine le va cumpăra, nu contează.

Ultima, Gigi a spus că a vorbit cu Copos în arest, pe telefonul lui MM Stoica. Motiv, aș spune, să înceapă perchezițiile la Jilava și ceva demiteri din rândul gardienilor pentru încălcarea regimului penitenciar.

Cum a reușit Gigi Becali să comită atâtea gafe de proporții în doar 24 de ore? Nu este greu de explicat, chiar el ne spune. Este alt om spiritual acum.

Numai că a luat spiritul ca glumă și a uitat că judecătorii nu au zâmbit nici data trecută.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!