Sportiv în spital, după o altercație cu poliția

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 19 iunie 2015

586 balteanAlex Băltean, un sportiv arădean în vârstă de 23 de ani, membru al unei echipe locale de polo, este internat în comă la un spital din Timișoara, după ce se pare că ar fi avut o altercație cu un polițist, într-un club din centrul Aradului, mai mulți martori fiind audiați de procurori.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad audiază mai multe persoane care ar fi fost martore la o altercație care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un local din centrul municipiului Arad, dar și în afara acestuia, și în urma căreia un sportiv a fost rănit grav la cap, fiind în comă.

Conform surselor citate, Alex Băltean, membru al unei echipe locale de polo și instructor de înot la un club de sport, ar fi avut o altercație cu un polițist de la Poliția Rutieră Arad. Cei doi s-ar fi bătut într-un local din Piața Avram Iancu, iar altercația ar fi continuat și afară. Sportivul a suferit o fractură craniană și a fost transportat la Spitalul Județean Arad, de unde a fost transferat imediat, în stare de comă, la un spital din Timișoara.

Reprezentanții Poliției Județene Arad, contactați de presă, au refuzat să ofere informații cu privire la caz, spunând doar că este de competența procurorilor.

Anchetatorii vor verifica imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video al localului în care a avut loc incidentul, pentru a stabili care sunt persoanele implicate.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!