Sportive la gala „Femei de succes”

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 26 iunie 2014

540 femei de succesSăptămâna aceasta urmează să aibă loc cea de a XI-a ediţie a galei „Femeile de succes”, gală organizată anual la Bucureşti şi care se bucură de prezenţa celor mai importante personalităţi feminine ale momentului.

Pe baza votului public şi al nominalizărilor făcute de 28 de jurnalişti de la publicaţii şi televiziuni naţionale, se vor acorda premii celor mai importante personalităţi feminine din România.

Preşedintele juriului este Florina Kendrick, actriţă la Hollywood, de care poate că nu ați auzit, în timp ce cunoscutul comentator Cristian Ţopescu va fi vicepreşedinte, alături de el urmând să stea omul de afaceri Nicuşor Stan şi de actorul Daniel Ganea.

„Fiecare categorie (televiziune, actorie, regie, sănătate, muzică, învăţământ, auto, administraţie, jurnalism, sport, cultură, modă, popularitate, afaceri, marketing) include mai multe nominalizări, alese de jurnalişti. Nominalizările şi premiile la Gala Femei de Succes 2014 reprezintă o profundă consideraţie şi apreciere din partea juriului, a publicului şi al presei pentru reuşitele personalităţilor feminine ale României Ajunsă la cea de a XI-a ediţie, gala «Femei de succes» este cel mai autentic şi laborios proiect pentru femei, realizat şi produs de Professional Celebrity, împreună cu Ambasad’or Events şi cu Successful Women Magazine. De-a lungul a 10 ani, peste 500 de personalităţi feminine de top au fost aduse în atenţia publicului”, a declarat Mihaela Şerban, cea care va prezenta evenimentul alături de actorul româno-american Daniel Ganea.

Alături de multe alte nume mari din sport, cultură, politică, modă se regăsesc și cele ale sportivelor românce Simona Halep, Alina Dumitru şi Camelia Potec, nominalizate toate la categoriile Administraţie şi Sport.

Printre personalităţile premiate la „Femei de succes 2014” se mai regăsesc Paula Chirilă, Cristina Cioran, Andreea Pautov, creatoarea de modă Mihaela Drafta, Elena Kovacs (singura femeie manager general în industria auto cu o vechime de peste 20 de ani) și medicul Mirela Miertoiu.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!