Sporturile la rampă

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 7 august 2015

Mergea, peste Murray

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 3, a învins cu scorul de 2-6, 6-1, 10-3, cuplul Andy Murray/Daniel Nestor (Marea Britanie/Canada), în primul tur al turneului de la Washington, cu premii totale de 1,75 milioane de dolari. Murray, locul 3 ATP la simplu, este favoritul principal al competiţiei individuale, situat în categoria turneelor de 500 de puncte.

Tecău stă pe 5

Tenismanul Horia Tecău se menţine pe locul 5 în clasamentul ATP de dublu, cu 6.810 de puncte, conform ierarhiei ce a fost anunţată la începutul săptămânii pe site-ul atpworldtour.com. De asemenea, Florin Mergea se menţine pe poziţia a opta, cu 4.520 puncte. În top 100 la dublu se află şi Adrian Ungur, care se menţine pe locul 95, cu 729 de puncte.

Arnold, antrenat de Nadia

Arnold Schwarzenegger a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în care apare antrenându-se în sală sub îndrumarea fostei gimnaste Nadia Comăneci, el declarându-se încântat de experienţă. Nadia Comăneci poate fi văzută numărând repetările. La final, Schwarzenegger o îmbrăţişează pe Nadia Comăneci şi îi mulţumeşte.

Novak, argint în Elveția

Eduard Novak a câştigat medalia de argint în proba de fond la Campionatul Mondial de Paraciclism de la Nottwill (Elveţia). “Sunt foarte fericit pentru acest rezultat. Din păcate categoria noastră permite acum şi sportivi cu categorii foarte minore şi am ajuns ca noi, sportivii cu proteză, să concurăm cu ciclişti aparent valizi şi ne este foarte greu”, a spus el după concurs.

Petrache nu renunță

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alin Petrache, a declarat că nu renunţă la ideea organizării unor evenimente sportive pentru România, după ce oraşul Lausanne a fost preferat Braşovului ca gazdă a JO de iarnă pentru tineret din 2020. “Felicit Lausanne pentru desemnarea ca oraş gazdă al ediţiei de iarnă din 2020 a Jocurilor Olimpice ale Tineretului”, a spus el în finalul declarației.

Tecău este cetățean de onoare

Tenismanul Horia Tecău a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa, distincţia fiind ridicată de către tatăl sportivului, care a prezentat şi trofeul de campion la Wimbledon câştigat de jucătorul român în acest an, în proba de dublu. Consilierii locali au acordat în cadrul şedinţei de vineri distincţia de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa jucătorului de tenis Horia Tecău.

Năstase, la DIICOT

Fostul tenisman Ilie Năstase, senator UNPR, şi soţia sa, Brigitte Năstase, au făcut o vizită “de curtoazie” la sediul DIICOT Timişoara, pentru a se interesa, conform unor surse, despre dosarul în care este cercetat pentru trafic de persoane Ovidiu Torj, fostul soţ al lui Brigitte. Cei doi nu au dorit să dea declaraţii presei la ieşirea din sediul DIICOT Timişoara.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!