Sporturile la rampă

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 22 octombrie 2015

Simona se vrea susținută

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA şi principală favorită la Turneul Campioanelor din Singapore, s-a declarat încântată să participe din nou la această competiţie şi a menţionat că îi așteaptă pe fanii săi să o susţină. WTA notează că Halep este prima jucătoare care a ajuns în Singapore. Turneul Campioanelor se va desfăşura în perioada 25 octombrie – 1 noiembrie.

 

Ponor nu se lasă

Gimnasta Cătălina Ponor a fost operată la Viena, la tendonul unui picior, şi a anunţat după intervenţie că totul a decurs cu bine şi în maximum 2 luni o va lua de la capăt, „pas cu pas”, mulţumindu-i antrenorului Octavian Bellu că i-a fost alături la spital „în fiecare secundă”. Cătălina Ponor (27 de ani) este triplă campioană olimpică la JO din 2004 şi dublă medaliată la ediţia din 2012.

 

Nica, înmormântată la Slobozia

Sicriul cu trupul neînsufleţit al handbalistei Andreea Nica, în vârstă de 27 de ani, decedată în accidentul de la Aerodromul Clinceni, a fost depus la Sala Sporturilor din municipiul Slobozia, sportiva urmând să fie înmormântată joi. Potrivit unui comunicat, sicriul cu trupul neînsufleţit al sportivei a fost depus marţi, după ora 15.00, în sala în care echipa joacă meciurile din Liga Naţională.

 

Petricevici merge la Cluj

Bosniacul Dragan Petricevici, care a demisionat de la formaţia masculină BC Timişoara, va prelua echipa feminină Universitatea Cluj, aceasta urmând a fi a doua experienţă din cariera sa la nivel feminin, după cea de la Livas Târgovişte, cu care a cucerit titlul naţional în 2003. Directorul CS Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu, a declarat că aducerea lui Dragan Petricevici este o dovadă că proiectul echipei ia amploare.

 

Tecău stă pe 4

Horia Tecău se menţine pe locul 4 în clasamentul ATP de dublu, cu 6.570 de puncte, în timp ce Florin Mergea a coborât un loc şi este pe 16, cu 4.490 de puncte, în ierarhia de dublu. La simplu, cel mai bine clasat român este Adrian Ungur, care a coborât două locuri, de pe 171 pe 173, cu 295 puncte. Marius Copil este pe locul 175, după o coborâre de 19 locuri, cu 288 puncte.

 

Halep păstrează locul 2

Simona Halep se menţine pe locul 2, cu 6.580 de puncte, în clasamentul WTA, în timp ce Irina-Camelia a coborât de pe locul 25 pe 29 şi are 1.630 de puncte, informează site-ul wtatennis.com. În clasamentul de dublu Irina-Camelia Begu se menţine pe locul 37, cu 2.025 puncte. Monica Niculescu pe 40, cu 1.930 de puncte, iar Raluca Olaru a coborât de pe 55 pe 57, cu 1.405 de puncte.

 

Tonița se retrage

Ovidiu Toniţa, singurul român care a participat la cinci ediţii ale Cupei Mondiale, s-a retras din rugbiul profesionist şi implicit de la echipa naţională, informează site-ul oficial al FRR. Poreclit „Autobuzul din Carpaţi”, Toniţa a îmbrăcat ultima oară tricoul primei reprezentative, la 27 septembrie, în meciul cu Irlanda, pierdut cu scorul de 10-44. Toniţa a reuşit atunci să marcheze un eseu pentru România.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!