Sporturile la rampă

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 20 noiembrie 2015

Tecău, pe 5 la dublu

Tenismanul Horia Tecău se menţine pe locul 5 în clasamentul ATP de dublu, el având 6.070 de puncte, în timp ce Florin Mergea rămâne pe 14, cu 4.640 de puncte, informează site-ul atpworldtour.com. Horia Tecău şi Florin Mergea participă în această săptămână la Turneul Campionilor de la Londra, alături de partenerii lor, olandezul Jean-Julien Rojer, respectiv indianul Rohan Bopanna.

 

Solidari cu Franța

Preşedintele COSR, Alin Petrache, a transmis o scrisoare Comitetului Olimpic Francez, în care îşi exprimă compasiunea pentru victimele atentatelor de vineri de la Paris, informează cosr.ro. „Suntem şocaţi şi profund îndureraţi la aflarea acestor evenimente. Condamnăm astfel de acţiuni pentru că ele nu sunt îndreptate doar împotriva celor din Paris ci împotriva întregii umanităţi, a normalităţii şi păcii”, spune el.

 

Șocată

Eugenia Mihaela Popovici, fost portar al naţionalei României, care evoluează de câţiva ani în Franţa, a declarat că toată lumea este şocată după atentatele de la Paris, unde handbalista urma să ajungă chiar sâmbătă, pentru meciul cu Issy Paris. Handbalista în vârstă de 33 de ani joacă de mai multe sezoane în Franţa, iar în cariera sa a fost şi componentă a naţionalei României.

 

Doroftei a demisionat

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a anunţat pe site-ul forului că demisionează din funcţie pentru că nu mai doreşte „ceartă şi polemici”, considerând că liniştea va ajuta acest sport să depăşească problemele cu care se confruntă. La mijlocul lunii octombrie, 67 de membri ai Federaţiei Române de Box au semnat o petiţie prin care solicită demiterea preşedintelui Leonard Doroftei.

 

Condoleanțe pentru Ana Pascu

Federaţia Română de Scrimă a transmis condoleanţe Anei Pascu, preşedintele de onoare al federaţiei şi vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă, după decesulul fiului acesteia, Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity. Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, rănit în incendiul din clubul Colectiv, a murit în ziua în care a fost transferat în Franța.

 

Arbitru român la MMA

Mihai Mihailovici, care s-a făcut remarcat anul trecut la Mondialele de MMA de la Las Vegas (SUA), a fost convocat să arbitreze la Open-ul European de MMA, care va avea loc între 19 și 22 noiembrie la Birmingham. Mihai Mihailovici este primul și singurul arbitru internațional de MMA din România, recunoscut de IMMAF, fiind licențiat ca arbitru și judecător MMA în 2014.

 

Sub Ungaria

Selecționata Ungariei a învins formația României cu scorul de 16-8 (6-2, 2-3, 4-2, 4-1) la Kecskemet, într-o partidă din Grupa A a preliminariilor Ligii Mondiale de polo pe apă. Echipa antrenată de Dejan Stanojevic ocupă ultimul loc după două etape, fără vreun punct, devansată de Grecia, 6 puncte, Ungaria, 6 puncte, și Georgia, 0 puncte.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!