Sporturile la rampă

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 4 martie 2016

Lecușanu, secretar la MTS

Narcisa Lecuşanu a fost numită în funcţia de secretar de stat al Ministerului Tineretului şi Sportului, potrivit unui comunicat oficial al ministerului. Evenimentul a avut loc la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului şi s-a desfăşurat în prezenţa ministrului Elisabeta Lipă, precum şi a responsabililor din direcţiile de resort ale ministerului. Narcisa Lecuşanu a înlocuit-o pe Carmen Tocala în funcţia de secretar de stat.

 

Ciobanu este încrezător

Luptătorul ieşean Sebastian Ciobanu a declarat pentru mass-media că este pregătit pentru lupta cu Muharrem Hasani şi că îşi doreşte să facă meciul vieţii şi să se întoarcă învingător din Elveţia. Luptătorul român se va confrunta cu Muharrem Hasani în main-event-ul Galei „Illyrian Fight Night”, ce va avea loc la sâmbătă seară, la „Club Pasa”, în Zurich (Elveţia).

 

Meci vândut în 4 ore

Federaţia Română de Tenis (FRT) a anunţat că cele 5.000 de bilete scoase la vânzare pentru confruntarea România-Germania, de pe 16-17 aprilie 2016, de la Cluj-Napoca, din play-off-ul Grupei Mondiale a FED Cup, au fost epuizate în 4 ore. Cosac a mai spus că încă 2.200 de bilete vor fi alocate suporterilor Germaniei, cluburilor afiliate FRT, sponsorilor şi partenerilor.

 

Szabo comentează ciocnirea

Gabriela Szabo (40 de ani) a comentat în premieră ciocnirea pe pistă cu fostul atlet ghanez Kofi Amoah Prah (41 de ani), la un concurs organizat în 2001 la Stuttgart. „Credeţi-mă, este mai mult fotografia. Este mai mult spectacol, dar nu a fost nimic grav. Alergasem pe distanţa de o milă. Nu a fost nimic regizat. Am văzut că el nu pleacă, m-am uitat în spate şi atunci s-a întâmplat”, a spus Szabo.

 

Open de șah la Alba Iulia

Openul Internaţional de şah al României, organizat de Federaţia Română de şah şi CSU Alba Iulia, se va desfăşura în perioada 16-23 martie la Alba Iulia, şahişti din nouă ţări confirmând deja prezenţa la eveniment. La Open vor fi prezenți şahişti din 9 ţări: Bulgaria, Germania, Grecia, Irlanda, Moldova, Portugalia, Ucraina, Ungaria şi România.

 

Reprezentativitate românească

Handbalul feminin românesc se află la cel mai bun sezon în cupele europene după dispariţia Oltchimului, fiind calificată cu trei echipe în fazele finale, HCM Baia Mare, CSM Bucureşti (Liga Campionilor) şi Corona Braşov (Cupa EHF). Din punct de vedere al punctajului, România se află în acest moment pe locul 4, după Rusia, Ungaria şi Danemarca.

 

Târgoviște, în semifinală

CSM Târgovişte a învins cu 81-28 echipa „U” Goldis ICIM Arad, într-un meci disputat la Piteşti, în cadrul play-off-ului Ligii Naţionale de baschet feminin, turul I. Cu scorul general de 2-0, fosta campioană a României s-a calificat în semifinalele competiţiei. Cu o zi mai devreme, CSM Târgovişte a câştigat pe teren propriu primul meci al confruntării cu Arad, scor 89-47.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!