Sporturile la rampă

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 11 martie 2016

România merge mai departe

Echipa României s-a calificat în turul al doilea al Cupei Davis unde va întâlni echipa Spaniei, tot pe teren propriu, în perioada 15-17 iulie. Echipa României s-a calificat în turul al doilea, unde va întâlni echipa Spaniei, tot pe teren propriu, în perioada 15-17 iulie. Un meci infinit mai greu dar peste care componenții formației noastre de Cupa Davis speră că vor trece, deși este aproape imposibil.

 

Steaua, campioană europeană

Echipa CSA Steaua Bucureşti, în componenţa Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop şi Greta Vereş, a câştigat Cupa Europei la spadă feminin, Competiţia s-a disputat în localitatea italiană Caserta. După un parcurs fără greşeală, CSA Steaua a reuşit sa câştige Cupa Europei pentru a patra oară. La acest concurs au participat 11 dintre cele mai puternice formaţii din Europa.

 

Năstase vrea la DNA

Ilie Năstase, a anunţat că este decis să meargă la DNA pentru a cere intervenţia procurorilor în cazul Arenei Naţionale. În direct la pentru un post de televiziune, Ilie Năstase i-a criticat dur pe reprezentanţii Primăriei Bucureşti şi a cerut intervenţia DNA-ului pentru clarificarea situaţiei. Nu este prima sa atitudine de acest gen, Năstase fiind departe de a pricepe problema Arenei Naționale.

 

Bute poate boxa la Rio!

Preşedintele federaţiei internaţionale de box, Ching-Kuo Wu, a anunţat că toţi pugiliştii care vor dori să fie prezenţi la Rio vor avea ocazia să o facă. „Am discutat cu toate federaţiile naţionale, şi răspunsurile au fost pozitive cu referire la prezenţa sportivilor profesionişti în competiţia de box”, a declarat oficialul AIBA, conform aipsmedia.com. Așadar, Bute ar putea boxa pentru România la Rio!

 

Pineau părăsește Baia Mare

Allison Pineau a făcut publică viitoarea sa destinaţie! Coordonatorul de joc va evolua din sezonul viitor la Brest. „Sunt încântată să mă reîntorc în Franţa pentru a evolua la Brest Bretagnne în următoarele două sezoane. M-am angajat într-un proiect serios şi ambiţios”, a susţinut ea. Baia Mare a mai pierdut-o și pe Lois Abbingh, care a semnat deja cu Issy Paris.

 

Alba Iulia, în semifinale

CSU Alba Iulia s-a calificat în semifinalele Ligii Naţionale de baschet feminin după ce a câştigat meciul doi cu Universitatea Cluj, scor 79-62. În prima partidă, reprezentanta judeţului Alba câştigase pe teren propriu cu 82-57. CSU Alba Iulia va înfrunta învingătoarea din disputa Olimpia CSU Braşov-Phoenix Galaţi. În penultimul act al competiţiei s-a mai calificat CSM Târgovişte.

 

Au ratat calificarea

Prima reprezentativă de tenis de masă a României, vicecampioană europeană, a ratat accederea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de la Kuala Lumpur (Malaysia). Elevele lui Viorel Filimon s-au înclinat în faţa selecţionatei Coreei de Nord, cu 0-3. Coreea de Nord va întâlni Singapore pentru un loc între primele patru formaţii la Mondialul de tenis de masă.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!