Starea lui Lupu rămâne stabilă

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 29 ianuarie 2016

614 lupuStarea fostului internaţional român Dănuţ Lupu (48 de ani) este stabilă, au declarat surse apropiate acestuia, informează presa din România.

Dănuţ Lupu este în continuare internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Matei Balş din Bucureşti, fiind tratat pentru o dublă pneumonie, sub observaţia medicului Străinu Cercel.

„Vreau să se risipească ceaţa în primul rând despre presupusul infarct. Nu a suferit nici un infarct. Dănuţ a avut imunitate zero, iar tratamentul a fost bazat şi pe multe antibiotice. Raportat la penicilina normală, el a făcut 1.000.000 de unităţi la 8 ore pentru a-şi reveni. Zilele acestea a fost vizitat de soţia sa şi de fratele său, iar medicii nu au mai permis şi alte vizite. Răspunde la tratament şi important este că a început să mănânce încă de la începutul săptămânii. Starea lui este stabilă”, a declarat un apropiat al lui Dănuţ Lupu pentru presă, sub protecţia anonimatului.

În vârstă de 48 de ani Dănuţ Lupu s-a retras din activitate în 2001, după ce de-a lungul carierei a jucat pentru Dinamo Bucureşti, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid Bucureşti, Brescia (Italia) şi Tzafririm Holon (Israel).

La echipa naţională, Dănuţ Lupu a strâns 14 prezenţe, între 1989 şi 1998 şi a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990, disputat în Italia.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!