Steaua așteaptă aprobarea pentru Pitești

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 27 noiembrie 2015

607 steauaConducerea grupării FC Steaua doreşte ca partida cu Astra Giurgiu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, să se dispute la Piteşti, pe Stadionul Nicolae Dobrin, în acest sens solicitând acceptul Ligii Profesioniste de Fotbal, au declarat surse din cadrul clubului bucureştean.

Toate stadioanele pe care se dispută partide din Liga I sunt inspectate de către o comisie a LPF, care trebuie să omologheze arenenele în funcţie şi de opiniile reprezentanţilor Jandarmeriei.

Potrivit unor surse din LPF, o comisie a ligii a vizitat Stadionul Nicolae Dobrin şi a făcut o serie de recomandări privind remedierea unor neregului. Dacă aceste probleme vor fi rezolvate în timp util, Steaua va juca meciul cu Astra la Piteşti.

Formaţia pregătită de Mirel Rădoi a disputat o partidă de verificare cu echipa de Liga a III-a, SCM Piteşti, câştigată cu 1-0, la Piteşti. În urma acestei partide, tehnicianul s-a arătat încântat de faptul că au fost prezenţi foarte mulţi suporteri ai campioanei, spunând că şi-ar dori să dispute meciurile din Liga I pe acest stadion.

Arena Naţională nu are autorizaţie de securitate în caz de incendiu şi, din acest motiv, meciul Steaua-FC Botoşani, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I, s-a jucat la Cluj-Napoca, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Partida Steaua-Astra Giurgiu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I este programată duminică, 29 noiembrie, de la ora 20.30.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!