Steaua-Iași, amânat

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 22 iulie 2016

638 regheMeciul Steaua – CSMS Iaşi, care era programat duminică, 23 iulie, în prima etapă a Ligii 1, a fost amânat pe motivul că peste mai puţin de 48 de ore de la partida cu ieşenii, Steaua ar fi urmat să joace cu Sparta Prag, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
Partida dintre Steaua şi CSMS Iaşi, din prima etapă a Ligii 1, a fost reprogramată pentru data de 31 august. Decizia vine ca urmare a faptului că steliştii vor juca marţi cu Sparta Praga, în deplasare, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Asta ar fi însemnat că steliştii ar fi jucat două meciuri în mai puţin de 48 de ore.
„Am înţeles că meciul cu Iaşi s-a amânat pentru 31 august. Noi jucăm duminică, iar apoi marţi şi nu erau 48 de ore între meciuri. O să jucăm probabil fără jucătorii de la echipa naţională. Probabil că vom juca un meci amical în week-end, dar încă nu suntem siguri”, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru media.
Soluţia a fost agreată şi de oficialii lui CSMS Iaşi. Formaţia lui Nicolo Napoli va juca joi returul cu Hajduk Split, din turul II preliminar al Europa League. După 2-2 pe teren propriu, ieşenii speră la un rezultat bun în deplasare, care să-i ajute să se califice în următorul tur. De altfel, Florin Prunea a declarat că a depus şi el o cerere pentru amânarea meciului cu Steaua, pentru ca Nicolo Napoli să aibă mai mult timp la dispoziţie să pregătească returul cu Hajduk de la Split.

Liga Profesionistă de Fotbal nu a anunţat deocamdată această decizie pe site-ul oficial.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!