Steaua il vrea pe Sanmartean

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 10 februarie 2014

521 laurentiu reghecampfEchipa lui Reghecampf s-a impus cu 3-1 in meciul cu Korona Kielce. Antrenorul stelist spune ca in jocul trupei sale se simte ca jucatorii au facut mai multe antrenamente cu mingea in ultima perioada.

Reghecampf afirma ca Pintilii si-a revenit si va fi prezent din nou in 11-le echipei. Plecarea lui Bourceanu va fi acoperita astfel de Nicusor Stanciu, tehnicianul precizand ca Steaua nu va mai evolua cu doi mijlocasi defensivi, ci langa Pintilii va fi folosit un fotbalist cu profil ofensiv. De asemenea, Reghecampf a afirmat ca spera ca in cateva zile transferul lui Sanmartean sa se perfecteze.

„Am avut alte obiective pana acum, am facut antrenamente foarte grele si am jucat din doua in doua zile. In ultima perioada fotbalistii s-au antrenat mult mai mult cu mingea, iar asta se vede. Ii asigur pe fanii nostri ca echipa se va prezenta mai bine la meciurile oficiale. Pintilii este foarte bine, se antreneaza din nou cu echipa, o sa-l vedeti la ultimul meci. Nicusor Stanciu nu trebuie sa fie inlocuitorul lui Bourceanu doar la fazele fixe. Vom schimba sistemul, vom juca cu un mijlocas ofensiv si cu unul defensiv pentru ca echipa sa marcheze cat mai multe goluri.

Sper ca va ajunge Sanmartean la echipa si sper ca patronul sa faca un efort si in cateva zile sa se rezolve acest transfer. Este un jucator care ar aduce un plus la echipa. O echipa de nivelul Stelei nu trebuie sa stea intr-un singur jucator, ii multumim lui Bourceanu pentru ce a facut si trebuie sa mergem mai departe”, a declarat Reghecampf.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!