Steaua negociaza pentru Luchin

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 13 ianuarie 2014

571 srdjan luchin„Am o oferta concreta, singura care este in acest moment pentru Luchin, de la Steaua. M-a sunat antrenorul de acolo, le-am prezentat celor de la Dinamo si au spus ca Luchin nu este transferabil la Steaua. Nu stiu ceea ce spun ei cu Bulgaria. Se incearca tot felul de tertipuri pe care nu le inteleg. Nu doresc sa ajung pe la DNA cu transferuri si dedesubturi, vreau sa imi vad de meseria mea corect in continuare”, a declarant Cristian Opria, agentul lui Srdjan Luchin!

De altfel, si antrenorul Stelei a confirmat interesul sau pentru dinamovist si Steaua se pare ca ar fi facut deja doua oferte clubului. Prima, cea de 500.000 euro, a fost refuzata, asa ca avand acceptul lui Gigi Becali, clubul din Ghencea a urcat suma de transfer la 700.000 euro.

„Reghe mi-a zis ca il vrea la Steaua. Pe mine ma intereseaza ca jucatorul sa aiba echipa, nu ma intereseaza ca este vorba de Dinamo, Steaua. Nu pot sa va spun eu daca jucatorul ar fi de acord cu transferul la Steaua. Am discutat despre toate. Mi-a zis: stiti cum e Dinamo cu Steaua… I-am zis ca este profesionist si trebuie sa aiba angajament. E normal sa luam in calcul orice oferta. Sunt niste acte clare, nu e ceva ce sa facem dupa ureche. Jucatorului i s-a spus ca daca vrea sa se faca transferul asta, nu are ce cauta Cristea Opria. Cum vine asta? Vindem un sac de cartofi?”, a mai spus impresarul.

„In momentul de fata nu stiu sa spun in ce proportie ramane sau pleaca. Eu ma bazez pe inca o oferta pe care o am. Jucatorul o sa se prezinte la reunirea lotului. Clubul decide, nu e problema mea. Cand ii da liber de contract, Dinamo se obliga sa plateasca suma de 300.000, sa se plateasca taxele la stat. Luchin mi-a zis ca nu poate sa doarma de trei nopti. Dar ce pot sa fac eu? Cei de la Dinamo nu mi-au dat nicio hartie si nici nu au discutat de nici un pret”, a concretizat el situatia din Stefan cel Mare. 


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!