Steaua poate rămâne fără Latovlevici

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 20 februarie 2015

570 latovleviciSosirea lui Guilherme a alimentat zvonurile legate de o despărţire de Iasmin Latovlevici, jucător care a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Steaua, zvonuri care oricum nu erau deloc puține.

Negocierile duse au arătat că părţile nu au ajuns la vreun acord, iar Valeriu Argăseală a anunţat că fundaşul adus în 2010 de Steaua de la Timişoara nu vrea să-şi prelungească înţelegerea şi va pleca în vară de la echipă.

„Latovlevici nu vrea să prelungească. Tocmai de aceea l-am adus pe Guilherme pe postul lui”, a declarat Argăseală, pentru a risipi orice dubiu.

După aducerea lui Guilherme, Laurenţiu Reghecampf şi-a exprimat părerea despre noua achiziţie a campioanei şi a spus că Latovlevici ar trebui să rămână în continuare titular pe postul de fundaş stânga.

„Eu cred că Guilherme este un jucător care poate ajuta Steaua, mai ales că Latovlevici e în ultimele 6 luni de contract. E un jucător tânăr, care a jucat şi la Petrolul. Părerea mea e că Lato şi acum ar trebui să fie numărul unu pe postul lui. Dar problema e că înţelegerea îi expiră în vară. Cu Lato trebuie să vorbeşti, el e un jucător care se antrenează foarte bine”, spune Laurenţiu Reghecampf, posibil viitorul antrenor al echipei din Ghencea.

Tot zvonurile spun că AS Roma ar dori să-și asigure serviciile sale, dar că are oferte şi de la alte echipe din campionate puternice. Cota sa de piață în acest moment este de 1,5 milioane de euro.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!