Steaua, pregătită de orice

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 7 august 2015

pedrazziniAntrenorul echipei Steaua Bucureşti, Massimo Pedrazzini, a declarat într-o conferinţă de presă la Belgrad, înaintea meciului retur cu Partizan, că jucătorii săi au pregătit şi loviturile de departajare.

“Meciul are o importanţă capitală pentru ambele echipe. Noi ne-am pregătit foarte bine din toate punctele de vedere. Suntem conştienţi că ne vom califica doar dacă marcăm. Am încercat să le dăm încredere băieţilor după meciul din tur. Am auzit că Partizan ne-a dominat în tur, dar din punctul nostru de vedere nu a fost aşa. Nu am fost surprinşi de jocul lor în tur, ştiam că este o echipă foarte puternică. Va fi un meci deschis şi ne vom bucura să vedem un stadion plin. Prezenţa suporterilor poate fi o motivaţie şi pentru noi. Am pregătit şi loviturile de departajare, trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Nu cred că Partizan va juca la 0-0, ar fi prea riscant. Noi trebuie neapărat să marcăm, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne descoperim. Stanciu este alături de noi, dar abia mâine după-amiază vom şti dacă va putea juca. Şansele sunt egale, iar diferenţa o va face calitatea individuală a jucătorilor”, a spus el.

Căpitanul Stelei, Fernando Varela, crede că este pregătit să joace în meciul de la Belgrad. “Mă simt bine, mult mai bine decât la meciul tur. Sunt pregătit sută la sută pentru meciul de cu Belgrad. La Steaua suntem obişnuiţi să jucăm cu mulţi suporteri în tribune, în deplasare. Important e să ne calificăm, deşi fanii vor fi aproape de favoriţii lor. Meciul de mâine nu e important doar pentru club, ci şi pentru jucători, antrenori şi oficiali. Ar fi o mare bucurie să intrăm în grupele Ligii Campionilor şi să întâlnim jucători renumiţi. Cred că este cel mai important meci pentru Steaua, deoarece cu toţii vrem să ajungem în grupe. Trebuie să jucăm ceea ce am pregătit la antrenamente, nu trebuie să ne speriem dacă Partizan va ataca”, a precizat Varela.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!