Steaua a reclamat Al Hilal la FIFA

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 11 septembrie 2014

549 valeriu argasealaTransferul lui Mihai Pintilii la Al Hilal, echipa lui Laurenţiu Reghecampf, pune ceva probleme Stelei. Deşi arabii s-au angajat să facă plata imediat, în conturile campioanei nu a intrat încă suma respectivă, motiv pentru care roş-albaştrii au apelat deja la FIFA.

Steaua este într-o situaţie mai mult decât ingrată după ce Al Hilal nu a respectat condiţiile stabilite în înţelegerea semnată pentru transferul mijlocaşului central. Formația din Ghencea a bătut palma cu echipa lui Reghecampf pentru o sumă importantă, mai ales că Pintilii va împlini anul acesta 30 de ani. Oficialii din Arabia Saudită s-au obligat să achite pentru serviciile închizătorului suma de 2,2 milioane de euro, într-o singură etapă, până la jumătatea lunii iulie.

Deşi formaţia din Ghencea a făcut tot posibilul să rezolve problema pe cale amiabilă, având în vedere comunicarea și colaborarea dintre cele două părţi, Valeriu Argăseală, preşedintele clubului stelist, s-a văzut nevoit să apeleze în final la FIFA, mai ales că Steaua trebuie să le plătească celor de la Pandurii Târgu Jiu 20% din indemnizaţia de transfer a lui Pintilii.

„Am depus un memoriu la FIFA împotriva celor de la Al Hilal, întrucât nu au respectat acordul de transfer în cazul Pintilii. Ei ar fi trebuit să achite întreaga sumă până la jumătatea lunii iulie.

Am apelat la FIFA doar după ce am epuizat toate celelalte căi, am încercat să vorbim cu ei, să-i sunăm, le-am trimis mesaje prin fax şi e-mail, dar nu am primit niciun răspuns. Este destul de ciudat, pentru că nu am avut probleme de acest gen cu Al Hilal în trecut. Nu ne aşteptam la aşa ceva”, a declarat preşedintele formației din Ghencea pentru presa arabă.

Probabil că acest conflict va fi rezolvat, dar el este ciudat ținând cont de relațiile existente între cele două cluburi.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!