Steaua schimbă echipa

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 31 iulie 2015

592 becaliGigi Becali, patronul FC Steaua Bucureşti, a declarat că va aduce la echipă doi jucători străini cu care a ajuns deja la o înţelegere privind semnarea contractelor, în timp mijlocaşul Gabriel Iancu va fi cedat grupării FC Viitorul.

“Vor mai veni doi jucători pe care i-am negociat deja. Vin sută la sută. Unul este atacant şi unul mijlocaş central. Sunt străini, îi ştie Rădoi, habar n-am cum îi cheamă. Am vorbit astăzi cu Hagi şi Gică a zis că-l vrea pe Iancu, cred că după meciul ăsta o să-l dăm pe Iancu la Viitorul. Eu la asta sunt specialist. Nu ştiu altă afacere să fac. Până acum mă pricepeam la oi, acum mă pricep la fotbal şi vreau să câştig milioane din fotbal. Că sunt specialist, sunt as”, a declarat Becali.

Gigi Becali a afirmat că va transfera şi trei jucători de la echipa slovacă Trencin, pe care Steaua a eliminat-o în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, însă cu condiţia ca formaţia antrenată de Mirel Rădoi să se califcie în grupele Ligii Campionilor. “Mai discutăm încă, dar de data asta depinde de calificarea în grupele ligii, cu trei jucători de la Trencin. Mijlocaşul central şi atacantul şi un alt mijlocaş. Ăia care ne-au marcat golurile, eu nu ştiu cum îi cheamă. Ei au cerut 1 milion două sute pe unul. Vreau să negociez în bloc pentru toţi trei. Acolo au salarii de 5.000, 4.000, 6.000, până în 10.000”, a spus stelistul.

În ceea ce îi priveşte pe Denis Alibec şi William de Amorim, ei vor fi transferaţi de la Astra Giurgiu dacă Steaua va fi sigură de calificarea în play-off-ul preliminariilor Ligii Campionilor. “Am zis că îi iau pe Albec şi pe De Amorim după meciul de miercuri. Dar nu oricum. Dacă câştigăm miercuri cu 2-0, atunci eu sunt sigur de calificare, pentru că e greu să ne mai scoată pe noi. Eu mizez pe un 2-0 şi de aceea am spus miercuri. Aşa cred eu că se va întâmpla. Dacă este 1-0, o mai amân o săptămână. O să ne înţelegem şi cu ei”, a mai declarat Becali.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!