Steaua vrea sa negocieze singura

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 23 decembrie 2013

516 gheorghe stefanSteaua va trimite celor de la LPF o solicitare oficiala prin care sa ceara negocierea individuala a sumelor provenite din drepturile de televizare. Din nefericire solicitarea echipei din Ghencea va pune probleme serioase, multe dintre gruparile de Liga I obiectand deja la auzul planului stelistilor.

Gheorghe Stefan, unul dintre sustinatorii ferventi ai lui Gino Iorgulescu in cursa pentru alegerile LPF, a declarat ca stelistii nu vor reusi sa obtina ceea ce vor si ca, daca se va ajunge aici, echipele defavorizate vor boicota campionatul.

“Noua conducere a LPF trebuie sa dea drumul proiectului Cupa Ligii si, daca se poate, si la o competitie paralela pentru juniori, cum se practica in Liga Campionilor. Desigur, rezultatele Stelei au fost cum au fost, dar este un inceput pentru ca fotbalul romanesc sa se dezvolte. Despre drepturile TV pot sa spun ca nu incape discutie ca fiecare echipa sa isi negocieze individual cota. S-a mai incercat si in alte tari asa ceva, iar formatiile mai putin populare s-au aliat si au spus ca nu vor mai juca. Se va ramane la impartirea actuala”, a spus Stefan.

Practic, ceea ce spune Gheorghe Stefan este ca-si doreste ca banii sa se imparta la gramada, fara a se tine cont de valoarea echipelor, forma acestora si de popularitatea tradusa din punctele de rating. Si asa, fotbalul romanesc se taraie mai departe.


Etichete: , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!