Ștefan Radu, dorit de Manchester

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 24 martie 2014

527 stefan raduFundaşul stânga al echipei Lazio, Ştefan Radu, este pe lista jucătorilor pe care Manchester United ar dori să-i transfere pentru înlocuirea francezului Patrice Evra, informează cei de la footballdirectnews.com.

Pentru post, Manchester United l-ar dori şi pe Luke Shaw (Southampton), dar tânărul de 18 ani se află şi în atenţia clubului Chelsea Londra, iar achiziţionarea lui s-ar putea dovedi prea scumpă, mai ales că londonezii sunt gata de o ofertă șocantă.

După ce managerul lui Manchester United, David Moyes, nu a reuşit să-l transfere pe fostul său jucător de la Everton, Leighton Baines, acesta alegând să prelungească înțelegerea cu gruparea din Liverpool, Ştefan Radu a devenit una dintre principalele alegeri ale managerului.

În trecut, Ştefan Radu a mai avut șansa să joace în Anglia, fiind dorit de Roberto Mancini la Manchester City. Un alt avantaj al românului este reprezentat de faptul că poate evolua şi pe postul de fundaş central, sârbul Nemanja Vidici urmând să plece și el la vară.

„Au fost discuţii despre aducerea lui Radu de la Lazio. El este unul dintre puţinii jucători la care ne uităm şi se încadrează şi în suma de transfer pe care suntem dispuşi să o plătim”, ar fi declarat o sursă din cadrul clubului.

Un alt jucător pe care Manchester United l-ar dori de la Lazio este și fundaşul central albanez Lorik Cana.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!