Știi care este principala trăsătură a zodiei tale?

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 5 decembrie 2014

woman_looking thorugh a magnifying glass1

Curajoasă, romantică, puternică, sensibilă sau ambițioasă? Care crezi că este cea mai pregnantă trăsătură a personalității tale?

 

Curajul Berbecilor

Semn de foc, nativa zodiei Berbec este întreprinzătoare și încăpățânată în același timp. Curajul, însă, este trăsătura care o caracterizează cel mai mult. Îi place să își asume riscuri, îi place să se aventureze, să încerce lucruri noi și nu refuză noile provocări. Viața ei este una foarte palpitantă dacă se ghidează după instinct și își satisface toate plăcerile.

Feminitatea femeii Berbec este una plină de ardoare și pasiune ce poate impresiona un bărbat încă din primele secunde în care intră în contact și reușește să facă o primă impresie extraordinară.

 

Răbdarea Taurilor

Semn de pământ, nativa zodiei Taur este una dintre cele mai sincere, mai calde și mai sociabile persoane. Răbdarea este cea mai mare calitate a nativei și în același timp, tolerabilitatea și nivelul de înțelegere. Ea este o femeie înțelegătoare, calmă și niciodată pusă pe ceartă, indiferent de situație.

Femeia Taur este o femeie frumoasă, o femeie cu un puternic sex-appeal pe care știe când și cum să îl folosească astfel încât să se bucure de toate beneficiile acestuia. Este o femeie puternică și inteligentă care știe ce vrea să obțină în viață și nu se lasă până când nu reușește acest lucru.

 

Curiozitatea Gemenilor

Semn de aer, am putea spune că femeia Gemeni este cu capul în nori și cumva desprinsă de realitate. Curiozitatea este caracteristica ce o definește cel mai bine și cu siguranță nu ne putem înșela. Dacă ai să vezi o femeie cu multe cărți în mână, o femeie care pune multe întrebări și are răspuns pentru orice, înseamnă că este una dintre nativele zodiei gemeni.

Mereu cu o sete incredibilă de cunoaștere, femeia Gemeni își face tot timpul temele și niciodată nu poate fi prinsă pe picior greșit. Este o femeie inteligentă, o femeie cu un simț artistic foarte bine dezvoltat.

 

Sensibilitatea Racilor

Semn de apă, nativa zodiei rac este o femeie foarte frumoasă, o femeie inteligentă și cu mult bun simț. Are un simț al umorului foarte bine dezvoltat, însă cea mai importantă trăsătură de caracter este sensibilitatea. Deși la prima vedere s-ar spune că este o femeie puternică și greu de impresionat, este de fapt o fire foarte emotivă.

Femeia Rac este întotdeauna o prezență plăcută pentru că știe cum să intre într-o discuție, știe cum să se comporte în orice situație, știe cum să fie pe placul celor din jur, iar prin aceste lucruri se face admirată și apreciată ori de câte ori are ocazia.

 

Voința Leilor

Semn de foc, nativa zodiei leu este una dintre cele mai puternice femei, în primul rând pentru că leul, semnul zodiacal ce o reprezintă, este unul dintre cei mai mari lideri, așa că femeia Leu are acest lucru în sânge. Voința este trăsătura de caracter definitorie pentru femeia Leu. Ea nu renunță niciodată la planurile ei și la ceea ce își propune.

Este o femeie foarte hotărâtă, încrezătoare în forțele proprii și cu un optimism debordant. Nu se gândește la lucruri rele și nu îi place să creadă că ceva ar putea să o doboare. O luptătoare convinsă, trece peste toate obstacolele vieții cu capul sus.

 

Adaptabilitatea Fecioarelor

Semn de pământ, nativa zodiei fecioară este foarte sensibilă și ușor naivă. Pudică și timidă, reușește destul de greu să își arate adevărata personalitate încă din primele clipe. Cea mai mare calitate a ei și trăsătura definitorie este adaptabilitatea la orice situație, chiar și în cel mai scurt timp.

Este foarte muncitoare și îi prețuiește pe cei care îi împărtășesc această pasiune. Foarte atașată de familie, o va pune mereu pe primul loc în topul priorităților, și adesea se va lăsa pe sine la urmă.

 

Echilibrul Balanțelor

Semn de aer, balanța tinde uneori să fie cu capul în nori, însă își revine rapid fără să fie nevoie de prea multe ajustări. Echilibru este definiția pe scurt a femeii Balanță. Chiar dacă de cele mai multe ori oscilează între cele două talere, reușește adesea să ajungă la un echilibru armonios în viața ei.

Femeia Balanță atrage aprecieri și laude prin simpla prezență. Atrage prin stilul ei elegant și ușor nonconformist, prin inteligența ei și prin carisma pe care nu o putem întâlni la nicio altă nativă a zodiacului. Apreciază arta și bunul gust este cel mai bun prieten al ei. Va fi mereu aranjată pentru că așa îi place și pentru că așa se simte cel mai bine.

 

Energia Scorpionilor

Semn de apă, nativa zodiei scorpion este una dintre cele mai frumoase femei ale zodiacului. Sex-apeal-ul este uneori dus la extrem și profită foarte mult de această calitate fără să mai încerce și altceva. Trăsătura ei definitorie este energia cu care se bucură de viață, energie cu care îi molipsește pe cei din jur.

În adâncul personalității ei este o femeie rafinată, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului și o prezență ori de câte ori își face apariția. Este iubită de către cei din jur pentru că aduce un aer energic și vesel.

 

Optimismul Săgetătorilor

Semn de foc, femeia Săgetător este o visătoare convinsă și nu va renunța niciodată la visele și la dorințele ei. Nu va încerca prea mult să și le împlinească, însă îi va mai zbura din când în când gândul la ele. Cea mai importantă caracteristică a femeii Săgetător este optimismul de care dă dovadă în orice situație, optimismul care o ajută să treacă mai ușor peste orice moment neplăcut.

Este în același timp și o femeie foarte profundă ce analizează fiecare lucru în detaliile lui pentru a se asigura că știe foarte bine despre ce este vorba. Este și o bună povestitoare și îi place să audă povești inedite de viață, să cunoască oameni noi și să viziteze locuri necunoscute.

 

Hotărârea Capricornilor

Semn de pământ, femeia zodiei capricorn este o femeie cerebrală și realistă prin definiție. Cea mai puternică trăsătură de caracter pentru ea este hotărârea. Niciodată nu stă pe gânduri atunci când trebuie să ia o decizie și adesea alegerile ei sunt cele mai bune.

O femeie puternică, independentă, o femeie ce știe exact ce și unde să caute pentru a ajunge acolo unde își propune. Este o femeie de carieră, dar și o iubită extraordinară. Își iubește familia și ar face orice pentru membrii acesteia.

 

Sinceritatea Vărsătorilor

Semn de aer, nativa zodiei vărsător este o femeie ce are de fiecare dată o prezență electrizantă, știe să îi impresioneze pe cei din jur cu inteligența ei și știe mereu cum să se facă plăcută, chiar dacă o cunoști pentru prima dată. Caracteristica ei definitorie este sinceritatea, așa că nu te aștepta să te ia pe ocolite atunci când are ceva de spus.

Creativitatea ei este una impresionantă și o exploatează până la limită atât în viața profesională, cât și în cea personală. Este o fire caldă și sociabilă, așa că nu ai cum să nu o placi încă de la prima vedere.

 

Generozitatea Peștilor

Semn de apa, nativa zodiei pești este una dintre cele mai emotive și mai sensibile ființe feminine. Generozitatea este caracteristica definitorie pentru femeia Pești. Ea nu va sta niciodată pe gânduri atunci când cineva îi va cere ajutorul, ba chiar se va oferi din proprie inițiativă.

Este o femeie învăluită de un aer misterios ce te îndeamnă să vrei să o cunoști mai bine și să descoperi o femeie minunată din toate punctele de vedere. Este o femeie puternică, o femeie inteligentă, frumoasă și foarte prietenoasă.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!