Stoica: Superkombat la București

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 30 octombrie 2015

603 stoicaCampionul mondial Andrei Stoica îşi va pune în joc pentru a patra oară centura la categoria sper cruiser, în data de 7 noiembrie la Bucureşti, la marea finală a circuitului Superkombat.

Stoica îl va înfrunta pe câştigătorul marii finale Superkombat din 2014 din Italia, Jorge Loren, spaniolul care în cariera sa a înregistrat şi o victorie în faţa lui Bogdan Stoica. „De obicei nu îmi place să vorbesc mult înaintea meciurilor, dar cu Bogdan, Loren a fost norocos. Îl anunţ că i s-a terminat norocul. Va fi un coşmar pentru el acest meci, nu va avea nici o şansă în faţa mea”, a declarat românul care are 25 de victorii înainte de limită din 40 obţinute.

Cu opt succese consecutive, Stoica este hotărât să îl învingă pe KO şi pe Loren, aşa cum a făcut-o şi cu ultimii doi aspiranţi oficiali la titlul Superkombat, Moises Baute şi Fred Sikking. „Îi voi da o lecţie în meciul ăsta!”, a fost mesajul transmis de român pentru spaniolul cu 79 de victorii obţinute de-a lungul carierei.

Promotorul Eduard Irimia a anunţat că evenimentul de la Sala Dinamo, cu o capacitate de 2.500 de locuri, va programa un total de 13 confruntări, printre care şi un Mare Premiu Mondial la categoria grea.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!