Stoican, întristat că s-a întors

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 20 martie 2015

574 stoicanFlavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, a declarat după înfrângerea din meciul cu Concordia Chiajna, 0-3, că jucătorii echipei au fost lipsiţi de şansă şi a mai spus că eliminarea lui Andrei Marc a fost dictată uşor.

„Acum câteva zile eram bucuros că m-am întors, dar acum nu mai am nicio bucurie. Speram că suntem pe un drum bun după victoria anterioară, dar cred că astăzi am fost şi puţin lipsiţi de şansă. Am primit primul gol pe fondul unui joc echilibrat. Ştiam că va fi greu împotriva Chiajnei, pentru că ei erau în zona de jos a clasamentului. Am avut câteva ocazii de a marca, dar a venit momentul când am rămas în 10 oameni. Şi după pauză am continuat să atacăm, cred că acesta este singurul lucru pozitiv de astăzi. A fost o eliminare uşoară, nu cred că a fost un fault intenţionat, dar asta e, acum nu mai contează. A fost un cartonaş acordat uşor. Lumea nu mai are răbdare. Şi eu mi-aş dori ca lucrurile să meargă ca pe roate, dar nu e uşor. Important este ca eu să-i fac pe jucători să aibă un moral bun după această înfrângere. Nici mie nu îmi convine când se pierde un meci, dar important e ceea ce faci când e rău, pentru că la bine toată lumea îţi este alături. Jucătorii trebuie să creadă în forţele lor. Până la urmă e un joc, nu e un dezastru”, a spus tehnicianul din Ștefan cel Mare.

Stoican a mai afirmat că şi-ar dori ca Marius Şumudică să continue la Concordia Chiajna. „Nu e o meserie uşoară. Eu mi-aş dori să continue, dar înseamnă că şi el a acumulat multe probleme, multe supărări în sufletul lui”, a precizat Stoican despre situația antrenorului Chiajnei.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!