Stoican lucrează cu moralul

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 31 martie 2014

528 dinamoDinamo a pierdut cu Pandurii şi Flavius Stoican trebuie acum să refacă moralul echipei înaintea meciului cu Steaua, din Cupa României.

„Egalul ar fi fost echitabil. Pandurii şi-a jucat ultima şansă în lupta pentru Europa. Am pierdut o luptă, sper să refac moralul jucătorilor, nu este uşor. Important este ca acum să fim tari, nu este un moment plăcut. Indiferent de rezultat, important este să văd că au atitudine. Ştiam că ne aşteaptă un meci dificil, eram convins că trebuie să avem şi puţină şansă. O victorie astă seară putea să ne consolideze locul patru. Se pot întâmpla multe, important este ca noi să nu cedăm.  Nu mai sunt meciuri uşoare. Important este ca noi să continuăm să sperăm, avem potenţial”, a spus Stoican.

„Cu Steaua trebuie să fim serioşi, să muncim, să punem presiune. Niciun meci nu seamănă cu celălalt, trebuie să facem meciul bun pe care l-am făcut în Ghencea. Trebuie să avem determinare până în ultimul minut. Sper ca accidentarea lui Matei să nu fie gravă, are probleme la gleznă. Şi înaintea meciului din Ghencea am avut un meci rău cu Viitorul”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Dinamo a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), de Pandurii Târgu Jiu, oaspeţii marcând golul victoriei în minutul 90+4.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!