Stoican, multumit de atitudine

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 10 februarie 2014

521 flavius stoicanDinamo a castigat a doua partida din stagiul de pregatire din Spania, 2-0 cu Guangzhou Evergrande. Ambele goluri au fost marcate de Tucudean, unul in secunda 20 si celalalt in minutul 16.

Flavius Stoican s-a declarat multumit de evolutia echipei si spune ca obiectivul sau este acela ca formatia sa se prezinte bine la reluarea campionatului, chiar daca este interesat si de rezultatele din meciurile amicale.

„Important este ca am dat dovada de o buna atitudine. Imi plac si victoriile din amicale, acesta este un succes de moral. Tucudean poate sa isi creeze si mai multe ocazii, important este sa-si ajute echipa. Imi doresc sa aratam bine atunci cand incepe campionatul, sa avem o forma buna si cred ca o sa reusim acest lucru. Sunt multumit pentru ca jucatorii fac ceea ce le spun la antrenamente, dar recunosc ca mai avem de munca. Pentru mine a contat enorm doar ca l-am vazut pe Marcello Lippi in apropierea mea”, a declarat Flavius Stoican.

Si pentru Dorin Rotariu rezultatul conteaza, chiar daca este vorba doar despre un meci de pregatire.

„A fost un meci amical bun pe care ne-am propus sa-l castigam, ceea ce s-a si intamplat. E o mare onoare pentru noi ca am jucat impotriva unui mare antrenor precum Marcello Lippi”, a declarat el.

Iata rezultatele inregistrate de Dinamo in perioada de pregatire din iarna: 0-1 cu Karabah, 0-1 cu Energia Vladivostok, 1-1 cu Cernomoret Odesa, 2-1 cu Korona Kielce, 1-3 cu Dinamo Kiev si 2-0 cu Guangzhou Evergrande.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!