Stoican promite titlul in 2015

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 23 decembrie 2013

516 flavius stoicanFlavius Stoican a apreciat jocurile Stelei din Liga Campionilor si considera ca echipa din Ghencea nu s-a facut de ras.

“Asta a fost realitatea! Nu imi propun sa rad de altii, ci sa fac treaba si sa-mi vad de treaba mea. S-a facut Steaua de ras? Dar ce adversari a avut? Au fost echipe tari”, a spus el.

Antrenorul spera sa puna pe picioare o echipa puternica in Stefan cel Mare, urmand sa atace alaturi de aceasta titlul din sezonul 2015.

“Mi-as dori sa luam titlul in sezonul viitor, sa fim campioni in 2015. Acum e greu, e an de consolidare. E dificil sa recuperam. Dinamo e in partea a doua, ca interes dupa Steaua, Astra si Petrolul, dar si ca puncte luate”.

Actualul tehnician al lui Dinamo spera sa depaseasca performantele obtinute de Reghecampf si Contra, care au reusit sa obtina macar un trofeu in cariera de antrenor.

“Nu, ii apreciez pe Reghecampf si Contra pentru trofeele castigate si sper sa ii ajung si sa ii si intrec!”, a incheiat el.

Din nefericire visele sale sunt putin in dezacord cu ceea ce se intampla la nivel de conducere, investitiile fiind foarte limitate si, prin urmare, achizitiile de jucatori fiind extrem de slabe. 


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!