Stoican, uimit de scor

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 12 decembrie 2014

562 stoicanDinamo a fost pur și simplu umilită pe terenul de la Giurgiu în ultima etapă a turului, Astra trecând cu 6-1 de formația de la București. Din păcate pentru dinamoviști scorul înregistrat la Giurgiu a intrat în istoria clubului. A fost prima oară în istoria alb-roșiilor când Dinamo a primit şase goluri şi a pierdut la o diferenţă de cinci goluri. Rezultatul l-a luat prin surprindere pe Flavius Stoican, fostul antrenor al lui Dinamo.

“Am urmărit meciul cu Astra ca un simplu spectator. Pentru jucători şi pentru Danciu îmi doream să fie alt rezultat, ştiam că o să fie un meci greu, dar nu mă aşteptam la acest scor. Ştiam că nu suntem o echipă cu jucători senzaţionali, dar eram un grup unit. Nu este uşor să te baţi cu echipe care au jucători cu o calitate mai deosebită. Nu pot să găsesc o explicaţie pentru acest rezultat. Eu eram convins că Dinamo putea să facă un joc mai bun. Atunci când am venit la Dinamo am găsit o echipă fără valoare, dar am muncit şi am făcut lucruri bune. Dacă se continua cu mine, reuşeam ceea ce îmi propuneam şi probabil nu aveam rezultate aşa ruşinoase. Eu am declarat că vreau să mă bat pentru campionat şi îmi doream să nu rămân doar cu vorbele. Eu şi domnul Anghelache nu eram pe aceeaşi lungime de undă. Nu îmi doream jucători scumpi, voiam doar ca eu să iau deciziile în legătură cu echipa, să spun cine să plece, cine să vină”, a declarat Stoican după meci.

Dinamo are cel mai slab tur de campionat din ultimii 20 de ani. Echipa a adunat doar 26 de puncte după 17 etape şi ocupă locul 8. Desigur, nu este o situație deosebită față de cea de acum 2 ani, numai că atunci dinamoviștii ocupau locul 7 la finalul turului.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!