Stoichita cunoaste miza

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 14 decembrie 2009

Stoichiţă spune că Steaua nu mai are voie să facă paşi greşiţi după eliminarea din Europa şi crede că singura variantă de a ieşi onorabil din acest sezon e să ia titlul.

Universitatea Craiova-Steaua este meciul despre care Mihai Stoichiţă crede că va avea un rol extrem de important în stabilirea campioanei de toamnă, dar şi a parcursului viitor al roş-albaştrilor în campionat.

Rămaşi pe dinafara Cupei României încă din faza „optimilor” şi proaspăt eliminaţi miercuri seară şi din cupele europene, pentru stelişti nu va mai exista altă competiţie în care să joace în următoarele 8 luni.

„Vom avea un singur avantaj faţă de Craiova, factorul psihologic. Noi, după eliminarea din Europa League, am rămas cu o singură variantă de a salva sezonul şi anume câştigarea titlului. Suntem, practic, cu cuţitul la os şi vreau să cred că jucătorii vor privi etapele ca pe finale de cupă europeană pentru că doar asta ne-a mai rămas”, spune Stoichiţă.

„Vom avea un meci infernal la Craiova. Îmi place mult această echipă, are jucători de mare calitate, care au crescut împreună”, e prima caracterizare pe care „Lippi” i-o face Ştiinţei. „De cine mi-e teamă de la ei? Clar de fraţii Costea, sunt letali în faţa porţii, trebuie să avem grijă la ei. În plus, mai au doi fotbalişti de clasă, Şoavă şi Dorel Stoica, ambii cu mare experienţă”, a adăugat Stoichiţă.


Etichete: ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!