Stranieri cu rezultate

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 22 aprilie 2016

626 keseruClaudiu Keşeru a înscris vineri dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 72, golul victoriei lui Ludogorets, 2-1, împotriva lui Cherno More Varna, în runda a 26-a a campionatului Bulgariei, iar atacantul român a ales o execuţie de efect pentru transformarea penalty-ului, o „scăriţă”.

„Am simţit că pot executa de maniera aceasta, a fost o decizie instantanee şi mă bucur că a fost reuşita decisivă. A fost a patra lovitură de la 11 metri executată aşa în carieră şi nu am ratat niciodată”, a declarat Claudiu Keşeru pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. Keşeru a ajuns la al 13-lea gol al sezonului.

Claudiu Keşeru, Raul Rusescu şi George Puşcaş, atacanţi care au primit convocări în actualul mandat al lui Anghel Iordănescu, au înscris în acest final de săptămână pentru echipele lor de club.

Raul Rusescu a fost şi el decisiv la echipa de club. Sâmbătă, în runda cu numărul 33 din Superliga Turciei, Osmanlispor a câştigat la limită, 1-0, în deplasarea de la Rizespor, tocmai datorită reuşitei internaţionalului român. Introdus pe teren în minutul 80, Rusescu a înscris din apropiere, doar 3 minute mai târziu, al nouălea gol al sezonului (al șaptelea în 2016). A fost al 11-lea meci consecutiv fără înfrângere pentru trupa la care evoluează şi Gabriel Torje (aflat în perioada de recuperare după o accidentare).

Titular pentru a șasea oară la Bari, George Puşcaş a înscris sâmbătă al treilea său gol pentru club în victoria, 3-0, împotriva lui Como, din etapa a 36-a din Serie B. În minutul 60, la scorul de 0-0, atacantul a fost la locul potrivit după o respingere a portarului advers şi l-a învins pe acesta cu un şut cu stângul, notează site-ul frf.ro.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!