Stranierii, om la om

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 5 iunie 2014

PE SCURT:

  • Chiricheș rămâne la Tottenham
  • Lucescu ar merge la Istambul
  • Tamaș, bucuros de Watford
  • Petrescu nu are echipă
  • Oli, condamnat
  • Îl au pe titular

Chiricheș rămâne la Tottenham

Pietro Chiodi, agentul lui Vlad Chiricheş, a făcut lumină în privinţa viitorului lui Vlad Chiricheş şi a declarat că românul nu va pleca de la Tottenham. În ultimele zile, presa din Italia a anunţat că fundaşul va fi cedat la Fiorentina la schimb cu Stefan Savici. „Nu există niciun fel de înţelegere cu Fiorentina sau cu vreun alt club privind jucătorul meu”, a spus Chiodi pentru Sky Italia, anulând zvonurile.

 

Lucescu ar merge la Istanbul

În ciuda faptului că există discuţii potrivit cărora Mircea Lucescu nu ar dori să plece de la Şahtior pentru a nu pierde banii blocaţi în conturi din cauza războiului civil din Ucraina, zvonurile că tehnicianul român ar putea ajunge la Galatasaray rămân la fel de intense. Site-ul maraton.co scrie că antrenorul îşi pregăteşte deja revenirea la Istanbul, și începem să fim convinși că acest lucru se va întâmpla.

 

Tamaș, bucuros de Watford

După un sezon nu neapărat excelent în Championship, la finalul căruia a retrogradat cu Doncaster în liga a treia, Gabi Tamaş a schimbat tricoul. Fostul dinamovist a semnat pentru un an, cu posibilitatea unei prelungiri a înţelegerii, cu cei de la Watford. Fundaşul a acordat primul său interviu după transfer şi spune că singurul lucru la care se gândeşte este revenirea în Premier League și, mai ales, la Watford.

 

Petrescu nu are echipă

Dan Petrescu n-a fost tentat de ceea i-a oferit Steaua. După ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat despărţirea de Steaua, Petrescu a fost contactat de Gigi Becali. Fostul fundaş al lui Chelsea a declinat propunerea spunând că a acceptat o altă ofertă: „Eu 99% m-am înţeles cu o echipă.” Cu toate acestea, Dan Petrescu nu are nici acum echipă, iar lucrurile sunt curioase referitor la refuzul său.

 

Oli, condamnat

Tehnicianul român va rămâne cu condamnarea iniţială de 3 luni de închisoare cu suspendare, deşi Al Ain cerea ca el să execute o pedeapsă de 3 ani, iar apoi să fie expulzat din Emiratele Arabe Unite. Hotărârea tribunalului este definitivă. Dacă antrenorul va mai comite o infracţiune în următorii 3 ani, atunci va fi nevoit să execute pedeapsa de 3 luni, plus sancţiunile acordate la noua încălcare a legii.

 

Îl au pe titular

Cotidianul spaniol Marca a scris că Raul Rusescu are şanse mari de a juca din nou sub formă de împrumut la o altă formaţie în sezonul viitor. După ce a fost cedat în ianuarie de Sevilla la Sporting Braga, Marca spunea că românul ar putea ajunge la Getafe. Angel Torres, președintele clubului, a fost tranșant, spunând că are titularul României și nu înțelege de ce și-ar dori rezerva.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!