Stranierii, om la om

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 12 iunie 2014

PE SCURT:

  • Tătărușanu a semnat cu Fiorentina
  • Bourceanu, supărat
  • Torje, mulțumit de alegere
  • Contra face strategia
  • Tamaș, circ și cu Poliția
  • Torino îl vrea pe Ivan

Tătărușanu a semnat cu Fiorentina

Tătăruşanu este oficial jucătorul Fiorentinei. Transferul românului a fost anunţat pe site-ul echipei. „Abia aştept să încep noua mea experienţă profesională. Întotdeauna mi-a plăcut Fiorentina pentru planurile ambiţioase ale clubului. O echipă care joacă pentru fanii ei pasionaţi”, a declarat Tătăruşanu pentru site-ul oficial al echipei. Cu toate acestea, el ar putea fi împrumutat la Sampdoria.

Bourceanu, supărat

Fotbalistul Alexandru Bourceanu a declarat, într-un interviu acordat revistei oficiale a clubului Trabzonspor, că la Supercupa României câştigată cu Steaua în 2013 a fost nemulţumit de el până în momentul în care a ridicat trofeul deasupra capului, deoarece a ratat un penalty în prima repriză. De altfel, el a spus că este foarte critic cu jocul său după meciuri și că de multe ori este nemulțumit.

Torje, mulțumit de alegere

Fotbalistul Gabriel Torje, împrumutat de Udinese grupării Torku Konyaspor, a declarat că Turcia reprezintă o opţiune atractivă pentru jucători şi că se bucură că va putea evolua la formaţia din Konya alături de Aleksandr Hleb şi Theofanis Gekas. Fotbalistul echipei Udinese, Gabriel Torje, a fost împrumutat pentru un sezon, încă de vineri, grupării din prima ligă turcă.

Contra face strategia

Getafe s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă, iar Cosmin Contra promite că în sezonul viitor se va lupta pentru primele zece locuri din clasament. Fostul antrenor al Petrolului lucrează acum la strategia pentru campionatul viitor: una dintre problemele tehnicianului este prelungirea contractului lui Marica. El a cerut președintelui clubului ca Marica să rămână „românașul său”.

Tamaș, circ și cu Poliția

Imaginile cu Gabi Tamaş spărgând uşa unui bloc au făcut înconjurul presei din România, dar şi din alte ţări. La un an de la acest incident, au apărut primele imagini cu fundaşul român la secţia de poliţie, unde a făcut un adevărat spectacol cu agenţii. Nu s-a putut abține, a înjurat, a sunat prietenii înjurându-i și pe ei, s-a trântit pe jos, a continuat de fapt gestul său din scara blocului.

Torino îl vrea pe Ivan

După Laurenţiu Brănescu, fostul internaţional de juniori luat de Juventus în 2011 şi împrumutat la Lanciano, trupa torineză a pus acum ochii pe un alt tânăr jucător român. E vorba despre Andrei Ivan, atacantul lui CSU Craiova, pe care l-au ochit cu prilejul unui turneu amical făcut în luna mai, la Perugia, cu reprezentativa U18: a marcat cinci goluri în partidele cu Turcia, Ungaria şi Italia!

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!