Stranierii, om la om

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 31 iulie 2014

PE SCURT:

  • Suciu, acomodat la Crotone
  • Chiricheș, amator de selfie-uri
  • Marica, secrete dezvăluite
  • Bourceanu, accidentat
  • Amendat că a câștigat
  • Lucescu, pro-Moraru

Suciu, acomodat la Crotone

Mijlocaşul Sergiu Suciu a declarat că la echipa Crotone, unde a fost împrumutat de formaţia AC Torino, a găsit locul perfect pentru a creşte, informează site-ul oficial al grupării din Serie B. Clubul Crotone, din liga a doua italiană, l-a împrumutat la începutul lunii iulie pentru un sezon pe fotbalistul Sergiu Suciu de la gruparea din Torino, acesta fiind împrumutat în trecut și la Legnano, Gubbio şi Juve Stabia.

Chiricheș, amator de selfie-uri

Vlad Chiricheş nu a plecat alături de colegii săi de la Tottenham în turneul pe care aceştia îl susţin în Canada şi SUA. Românul a acuzat o accidentare la spate şi a rămas la Londra pe perioada petrecută de Spurs peste ocean. Chiricheş s-a bucurat astfel de câteva zile mai liniştite, timp în care s-a plimbat cu familia prin capitala Angliei şi nu a ezitat să facă şi câteva selfie-uri pe străzile britanice.

Marica, secrete dezvăluite

Ciprian Marica tocmai a schimbat Primera Division cu campionatul din Turcia, acolo unde a semnat cu Konyaspor. Atacantul, care a jucat de-a lungul carierei pentru Dinamo, Şahtior, Stuttgart, Schalke sau Getafe, este vedetă pe site-ul UEFA, unde îşi prezintă secretele alături de alte mari vedete ale fotbalului mondial. Secrete pe care, din nefericire, nu le prea mai arată și la naționala României.

Bourceanu, accidentat

Alexandru Bourceanu s-a accidentat la genunchiul piciorului drept şi pentru moment nu se ştie încă perioada în care acesta va lipsi de pe gazon. Vestea l-a luat prin surprindere şi pe noul antrenor al turcilor, Vahid Halilhodzic, pentru care românul este un jucător de bază în noul sezon. Sezon care va începe fără român, și el și clubul sperând într-o refacere cât mai rapidă.

Amendat că a câștigat…

Fost antrenor în Liga 1 la Săgeata Năvodari, Tibor Selymeş a povestit o întâmplare incredibilă de care a avut parte. Fostul mare internaţional este acum liber de contract după ce s-a despărţit de Kaposvari (Ungaria) şi a povestit cum a fost sancţionat cu 25% din valoarea contractului pentru că a câştigat un meci! Chiar dacă a evitat să dea nume, cel mai probabil antrenorul a făcut referire la Săgeata Năvodari.

Lucescu, pro-Moraru

Valerii Moraru are şi susţinerea lui Mircea Lucescu, antrenorul care a adus al doilea titlu din palmaresul Rapidului. Antrenorul lui Şahtior spune că noul investitor de la Rapid i-a câştigat încrederea, dar crede că acesta ar trebui să îşi completeze echipa de conducere cu un om experimentat. Mircea Lucescu a rămas și din Ucraina, apropiat de Giulești, aici petrecând una dintre perioadele bune din cariera sa.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!