Stranierii, om la om

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 11 septembrie 2014

PE SCURT:

  • Salarii bune în Italia
  • Manone nu este îngrijorat
  • Bucurie cu foc de armă
  • Cernat, revenire în România
  • Lucescu, dezamăgit
  • Tamaș, egal cu Lucescu

Salarii bune în Italia

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au făcut publice salariile jucătorilor care evoluează în Italia. Ştefan Radu este românul cu cel mai mare salariu, el fiind plătit de Lazio cu 1,2 milioane de euro pe an. Bogdan Lobonț câştigă 750.000 de euro, Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), 600.000 de euro, şi Constantin Nica (Cesena), 180.000 de euro.

 

Manone nu este îngrijorat

Portarul formaţiei Sunderland, Vito Mannone, a declarat că nu este îngrijorat de venirea lui Costel Pantilimon, spunând că se înţelege bine cu românul şi că i se pare normal să existe concurenţă la echipă. Mannone a fost titular în cele trei meciuri disputate de Sunderland până acum în Premier League.

 

Bucurie cu foc de armă

Cu Cociş titular, Chicago Fire a pierdut în deplasare cu scorul de 1-2, dar ce a urmat după golul marcat de echipa din New England nu s-a mai văzut pe stadioane. Diego Fagundez a înscris pentru Revolution, apoi s-a dus lângă un grup de „revoluţionari” de la marginea terenului înarmaţi cu muschete şi au tras împreună chiar în timpul meciului.

 

Cernat, revenire în România

Un fost adversar al Stelei, acum liber de contract, a anunțat că vrea să joace următorii ani din cariera de fotbalist în România, după ce ultimii 13 ani i-a petrecut în străinătate. Florin Cernat, 34 de ani, ultima oară la Rizesport, în Turcia, declară că ar fi tentat să-şi termine cariera de fotbalist în ţara natală și așteaptă oferte din România.

 

Lucescu, dezamăgit

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, nu a fost încântat după partidele amicale disputate la Cluj, cu CFR şi „U”. El a spus că se aştepta la un public mai numeros. „M-aş fi aşteptat la mai multă lume. Viaţa s-a schimbat, când apărea o astfel de echipă de brazilieni în capitală, stadioanele erau arhipline”, a spus el la finalul meciurilor.

 

Tamaș, egal cu Lucescu

Gabi Tamaș a fost titular contra Greciei și a evoluat foarte bine, chiar dacă a fost folosit ca fundaș dreapta. Internaționalul român, în vârstă de 30 de ani, nu va uita mult timp acest meci, mai ales că i-a ajuns la numărul de selecții în națională pe doi foști mari fotbaliști ai țării, Mircea Lucescu și Costică Ștefănescu, ambii cu câte 64 de selecții.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!