Stranierii, om la om

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 7 decembrie 2009

PE SCURT:

  • Boloni are probleme
  • Iacob, slab
  • Raţ, integralist
  • Mazilu a devenit tată
  • Kiriţă, apreciat
  • Marica, implicat

Boloni are probleme

Problemele lui Boloni în Belgia continuă şi Standard coboară până pe poziţia a şasea în clasamentul din Belgia, la 17 puncte de liderul Anderlecht. Presa belgiană a început să-l dea pe Boloni ca şi concediat şi să-i caute înlocuitor, dar probabil că acesta va rămâne la club atât pentru planul pe termen lung pe care l-a trasat, cât şi pentru rezultatele bune de până acum, inclusiv în cupele europene.

Iacob, slab

Victoraş Iacob nu a avut cea mai bună evoluţie din acest sezon, chiar dacă a început ca titular. În minutul 39 a primit cartonaşul galben, iar în ultimul minut regulamentar a fost eliminat de către arbitrul întâlnirii. Nicolae Dică a rămas pe banca de rezerve. Victoraş Iacob este vedeta echipei Iraklis, el fiind principalul marcator, în timp ce Dică nu se regăseşte nici acum.

Raţ, integralist

Formaţia Şahtior Doneţk, antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu, a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 3-0 (1-0), partida susţinută în faţa echipei Tavria Simferopol, contând pentru etapa a XV-a a campionatului Ucrainei. Golurile au fost marcate de Adriano ‘8, ’84 şi Ilsinho ’66. Internaţionalul român Răzvan Raţ s-a aflat pe teren pe toată durata partidei şi a contribuit la marcarea primului gol.

Mazilu a devenit tată

Atacantul Ionuţ Mazilu, 27 de ani, este în culmea fericirii! Soţia lui, Luminiţa, a născut o fetiţă. Internaţionalul român de la Arsenal Kiev mai are un băieţel, Casian, în vârstă de un an şi 10 luni. Tricolorul îşi va boteza fetiţa cu numele Diana Andreea. Mazilu are 12 selecţii la echipa naţională şi trei goluri marcate, fiind un jucător pe care selecţionerul Răzvan Lucescu se bazează în viitoarea campanie de calificare la Euro 2012.

Kiriţă, apreciat

După ce a marcat golul victoriei în partida cu Gaziantep, Kiriţă a fost titularizat în partida câştigată de Bursa împotriva celor de la Galatasaray. După acest rezultat, formaţia românului a trecut pe locul 2 în campionatul din Turcia. Kiriţă are evoluţii bune, apreciate de presa şi specialiştii turci şi sunt persoane care se întreabă dacă acesta nu mai are ce spune echipei naţionale a României.

Marica, implicat

Ciprian Marica a scris pe blogul lui că va trimite trei copii în vacanţa de iarnă, acolo unde îşi doresc să meargă. Nu este prima oară când Marica face astfel de gesturi, el fiind implicat într-o campanie de ajutorare în care s-a remarcat de fiecare dată, cu fiecare gest făcut. Gesturi impresionante într-o lume în care majoritatea oamenilor sunt preocupaţi doar de propriile acumulări materiale.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!