Stroe și Udrea, propunere de excludere

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 14 aprilie 2014

Parlamentarii PNL Ludovic Orban și George Scutaru au declarat luni, după întâlnirea grupului PNL din Parlament, că Radu Stroe este propus pentru excludere sau suspendare din PNL pentru 6 luni. „Dacă nu are bunul simț și nu se suspendă singur, trebuie să-l ajutăm noi să se ducă la cei pe care îi consideră prietenii săi, la domnul Ponta, la cei cu care a stat în cârdășie la guvernare”, a declarat Ludovic Orban.

„Decizia de sancționare este luată de Delegația Permanentă la propunerea Biroului Politic. Majoritatea zdrobitoare a colegilor mei liberali sunt implicați de dimineață până seară în campania electorală și există un coleg care a fost ministru care se duce la televizor și joacă rolul de avocat al PSD. În stare de război, trădătorii se împușcă”, a mai spus Ludovic Orban.

Și în opoziție, PDL a solicitat Biroului Permanent înlocuirea deputaților neafiliați Elena Udrea și Florin Geantă (PMP) din Comisia de afaceri europene, cei doi urmând să fie repartizați la comisiile unde sunt locuri libere, a precizat, luni, secretarul Camerei Niculae Mircovici. „La Comisia de afaceri europene, în locul celor doi deputați independenți, doamna Udrea și domnul Geantă, care urmează să treacă la comisiile unde sunt locuri libere, PDL a solicitat, conform algoritmului inițial, cele două locuri pentru domnul Lubanovici și pentru domnul Nazare. Deci, se înlocuiesc doamna Udrea și domnul Geantă de la Comisia de afaceri europene”, a precizat Mircovici, după ședința Biroului Permanent.

PDL a cerut înlocuirea celor doi cu deputații Mircea Lubanovici și Alexandru Nazare în Comisia de afaceri europene, pe motiv că Udrea și Geantă nu mai sunt membri PDL.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!