Șumudică a preluat Astra Giurgiu

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 1 mai 2015

579 sumudica

Tehnicianul Dorinel Munteanu a fost înlocuit de către Marius Șumudică la conducerea echipei Astra Giurgiu. Noul antrenor are ca obiectiv păstrarea formației pe un loc care să-i permită participarea în Europa League.

„M-am uitat pe program, știu lotul. Venim după șase meciuri fără victorie, am ca obiectiv calificarea în cupele europene. Am vorbit cu domnul Buduru, care a ținut legătura cu domnul Niculae. Sper să am o discuție și cu el. Mi se pare un om care face eforturi extraordinare să mențină echipa. Plătește salarii de 350.000 de euro net. Sunt aproape sigur că voi sta pe banca tehnică la meciul cu Petrolul. Dacă nici Astra nu are un lot bun, atunci nu mai are nimeni. O să încerc să-i readuc pe linia dreaptă. Acum suntem într-un con de umbră. Dacă ne calificăm în cupele europene, e o posibilitate foarte mare să rămân și în următorul sezon”, a declarat Marius Șumudică, noul tehnician.

Dorinel Munteanu a preluat conducerea Astrei în data de 4 martie, după plecarea lui Oleg Protasov. Munteanu semnase un contract valabil pentru 3 luni cu opțiune de prelungire. În cele nouă etape petrecute pe banca celor din Giurgiu, Astra a obținut două victorii, trei egaluri și patru înfrângeri.

După jucarea a 28 de etape, Astra Giurgiu ocupă locul al cincilea în clasamentul Ligii I, cu 41 de puncte, la 19 puncte distanță de Steaua.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!