Șumudică: „Eram sub influența pastilelor”

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 13 februarie 2015

569 sumudicaDupă ce Liga Profesionistă de Fotbal a formulat o sesizare către Comisia de Disciplină în vederea sancţionării disciplinare a lui Marius Şumudică, pentru declaraţiile pe care acesta le-a făcut anterior în privinţa hotărârilor luate în cadrul Adunării Generale de la LPF, tehnicianul a sosit cu o explicaţie absolut caracteristică şi a dat vina pe medicamentaţie pentru lucrurile pe care le-ar fi spus:

„Probabil că am deranjat în momentul respectiv. Eram sub influenţa a două pastile, că zburam cu avionul, iar mie mi-e teamă de avion. Aş merge cu maşina 5.000 de kilometri decât cu avionul, că te zdruncină. Şi acum când am venit, a luat-o băiatul ăsta pe un drum de ţară şi m-a cam zdruncinat puţin, dar asta e viaţa”, a declarat Şumudică, sperând că nu va fi sancţionat extrem de dur de către Comisia de Disciplină.

Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost cel care s-a sesizat în urma declaraţiilor făcute de Şumudică pe tema reorganizării campionatului intern şi regulilor legate de prezența fotbaliştilor străini din Liga I:

„Este o idioţenie din toate punctele de vedere, aşa cum este o idioţenie să retrogradeze şase echipe. Este cea mai mare cretinitate din fotbalul românesc. Şi nu mi se pare normal nici să pui condiţiile acestea de a aduce stranieri. Ar trebui mai multă îngăduinţă, pentru că CFR Cluj a câştigat campionatul cu străini şi a jucat bine în Europa. Eu înţeleg că vrei să ajuţi jucătorii români, dar poţi face altceva”, au fost doar câteva dintre declarațiile antrenorului român la acea vreme.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!