Șumudică, la judecată cu Becali?

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 8 aprilie 2016

624 sumudicaAntrenorul echipei Astra Giurgiu a precizat că nu a existat nici o discuţie între el şi patronul Stelei despre suma de transfer a lui Alibec şi a mai declarat că Becali va trebui să probeze în instanţă informaţiile conform cărora Şumudică ar fi pariat pe numărul de schimbări pe care le va face.

„Am introdus o acţiune în instanţă împotriva lui Gigi Becali, urmează a fi depus dosarul. Să probeze exact de unde are el informaţiile că Şumudică a pariat la nu ştiu ce meci că face doar două schimbări. Dacă există un singur bilet, un singur pariu, eu mă duc la DNA să mă judece. Dacă nu, el să plătească banii pe care trebuie să-i plătească. Şi eu aş putea spune unele lucruri, dar nu fac aşa ceva, nu sunt ‘sifon'”, a declarat Marius Şumudică pentru presă.

Marius Şumudică a negat orice discuţie între el şi finanţatorul echipei Steaua Bucureşti în privinţa transferului lui Denis Alibec.

„În momentul în care a vorbit şi a spus că m-am dus să mă rog să-l ia pe Alibec pentru că Astra ar avea nevoie de bani, nu am cum să nu reacţionez. Sunt lucruri care nu sunt adevărate. Dacă va ajunge vreodată acest om să-mi dea o gumă de mestecat va spune că mi-a dat un teren. N-aş fi făcut niciodată nici un fel de compromis în relaţia mea cu dânsul. Dânsul este patron, eu sunt antrenor, nu m-am întâlnit să vorbim despre transferul lui Alibec. Eu nu pot stabili preţurile jucătorilor mei. Am fost doar martor la discuţie pentru că m-a rugat domnul Buduru, Dani Coman nu era încă în funcţie. Aţi văzut cum face domnul Becali: azi dă o declaraţie, mâine o schimbă” a mai spus Şumudică.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!