Sunda, cu demisia depusa

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 23 decembrie 2013

516 aurel sundaAntrenorul lui ACS Poli Timisoara, Aurel Sunda, isi asuma partea de vina pentru lipsa de rezultate a echipei si spune ca si-a depus de ceva vreme demisia la club.

“Mi-am luat raspunderea pentru ultimele insuccese. Conducerea decide daca este de acord cu ce am hotarat. Vreau sa spun fara a ma scuza ca in aceasta perioada am avut foarte multe accidentari, suspendari, am jucat cu primele cinci echipe din clasament, echipe foarte puternice.

Mi-am depus demisia la conducere inca de mult. Am realizat in momentul in care am venit unde stam, am facut niste teste si am spus ca acestea sunt posibilitatile in momentul asta. Conducerea a spus sa adunam pana in iarna 20 de puncte. Am zis ca e foarte greu, fiindca iti trebuie doua principii ca sa ai succese: continuitate si antrenamente zilnice. Din pacate, jucatorii nostri nu au continuitate, cu exceptia a doi jucatori. Am avut Nuno Claro accidentat, Kirev accidentat, Nohai suspendat, Belu accidentat, Trandu suspendat, Poparadu accidentat, Barbut suspendat, Keita suspendat, Nanu accidentat”.

Sunda a mai spus ca doar clubul va decide daca el ramane la echipa: “Conducerea imi acorda sprijinul, am facut un program pentru iarna, exista o lista pentru transferuri, acum am intocmit-o abia. De la 1 ianuarie se poate aborda un jucator care este in ultimele 6 luni de contract. Clubul decide daca voi ramane sau nu si in retur”, a mai spus el.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!