Sunt cautati profesori de scoala primara

Articol publicat in sectiunea UK la zi pe data 18 octombrie 2009

De curand a fost lansata o campanie care incurajeaza barbatii sa devina profesori de scoala primara. Daca sunteti interesat sa predati la nivel primar, vizitati site-ul TDA (Teaching Development agency) sau sunati la linia speciala pentru informatii, pentru a afla care sunt metodele prin care puteti ajunge in postura de a-i pregati pe altii.

 

Barbati, profesori de scoala primara

In ciuda faptului ca in ultimii cinci ani s-a inregistrat o crestere de 20% in randul barbatilor care aplica pentru un post de invatator in scoala primara, doar 15% din numarul total al pregatitorilor la acest nivel sunt barbati.

Acest lucru se intampla mai ales datorita modului negativ in care este perceput un barbat care lucreaza cu tinerii.

Daca sunteti interesat sa predati la nivel primar, puteti afla mai multe de pe site-ul TDA sau daca sunati la 0845 6000 991.

Daca sunteti eligibil pentru a preda, TDA poate aranja urmatoarele pentru dumneavoastra:

– sa vizitati o scoala unde sa observati cum se desfasoara o lectie, sa discutati cu profesorii existenti si sa experimentati o zi la posibilul viitor loc de munca;

– sa mergeti la un curs de specializare unde sa intrati in contact cu alti barbati care sunt interesati sa predea la nivel primar;

– sa primiti sfaturi de la barbatii care predau deja in domeniu.

Graham Holley, directorul executiv al TDA, a declarat: „Barbatii sunt slab reprezentati in scolile primare si dorim sa echilibram balanta de-a lungul timpului. Acest lucru nu are nicio motivatie educationala: nu este nimic in neregula cu miile de femei splendide pe care suntem fericiti sa le avem alaturi de noi in scoli. Dar o forta de munca balansata si diversificata este un beneficiu imens pentru tineri, pentru viitoarea lor dezvoltare sociala si intelectuala.”

Pentru a afla cum sa aplicati, vizitati adresa www.tda.gov.uk/Recruit.aspx.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!