Superkombat VIP, la Constanța

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 26 mai 2014

535 superkombatEtapa a doua a circuitului de Grand Prix al circuitului Superkombat, o ediţie VIP, va avea loc pe 24 mai la centrul de evenimente de la Bingo Europa din Mamaia, Constanţa, gală la care vor lupta sportivi din nouă state, ea urmând să fie transmisă în direct la nivel global în 83 de ţări de pe patru continente.

Evenimentul ar putea face parte dintr-un amplu proiect ce poate fi dezvoltat în această vară şi prin care se doreşte atragerea turiştilor străini pe litoralul românesc. În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc luni, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, şi-a exprimat interesul de a se alătura acestuia, estimând că Superkombat este un adevărat ambasador pentru România.

„Am urmărit evoluţia acestui produs în ultimii ani şi consider că ar fi o adevărată lovitură de imagine pentru noi dacă reuşim să aducem pe litoral trei gale mondiale, iar 24 mai este primul pas. Continuăm astfel strategia de promovare a litoralului românesc, prin atragerea şi susţinerea de evenimente, care să atragă atenţia şi implicit, mai mulți turişti prin expunerea uriaşă pe care Superkombat o are pe televiziune. Vorbim despre evenimente importante pentru Constanţa şi întreg litoralul, care vor crea o imagine mai bună pentru destinaţia pe care o reprezentăm”, a declarat Corina Martin, în timp ce Mangalia şi-a depus candidatura, cum era de așteptat, pentru a găzdui o etapă de Grand Prix mondial în luna august.

„Ne bucurăm de faptul că s-a înţeles la Constanţa adevăratul potenţial din punct de vedere al expunerii. Gala de pe 24 mai va fi dedicată în special sectorului de business şi vedete, e posibil să dezvoltăm şi un concept de after party în aceeaşi locaţie, imediat după gală, astfel că foarte multe persoane vor veni din străinătate special pentru asta”, a spus Eduard Irimia, preşedintele Superkombat.

Promotorul a declarat că un total de șase români au fost selectaţi pentru a lua parte la evenimentul cu alură exclusivistă, veteranul Sebastian „Fiul lui Dracula” Ciobanu urmând să lupte în main-event-ul galei. „După cum ştiţi, Superkombat este structurat pe trei divizii, iar în această gală vor lupta mulţi dintre cei care se anunţă a fi viitoare staruri mondiale. Din păcate, pentru români nu se anunţă meciuri deloc uşoare”, a încheia Irimia.

Timişoreanul Flavius Boiciuc va intra în turneul eliminatoriu mondial la categoria 81 de kilograme, la care vor mai lupta sportivi din Serbia, Grecia şi Marea Britanie, în timp ce românii din circuitul New Heroes, Dănuţ Hurduc, Cristian Ristea, Amansio Paraschiv şi Daniel Alexandru vor avea super-fight-uri internaţionale. În cazul în care vor câștiga, aceştia vor continua în circuitul World Grand Prix, care are finala în luna noiembrie a acestui an. „Ei reprezintă dovada faptului că România produce talente pe bandă rulantă. Va fi noua generaţie de campioni, aşa cum înainte au fost scoși la rampă Iftimoaie, Moroşanu sau Sora”, a mai declarat oficialul român, precizând că programul complet al galei va fi dezvăluit la finalul săptămânii viitoare.

600 de bilete vor fi puse la vânzare pentru Superkombat World Grand Prix II, acestea putând fi achiziţionate în schimbul a 200 de lei. Luptele vor fi transmise în direct pe Sport.ro, imediat după miezul nopţii de Pro TV, dar şi pe Eurosport.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!