Superviolenţă românească, pe lângă păcănelele englezeşti

Articol publicat in sectiunea Diaspora, UK, despre români pe data 15 martie 2016

uk-roman-bataus

Într-un clip video dat publicităţii zilele trecute de poliţia britanică se vede cum românul Vladimir Melinte, de 28 de ani, îi trăsneşte un pumn unui conaţional care încerca să-şi însuşească creditul de £5 de la un aparat de păcănele, care-i aparţinea primului. Victima s-a ales cu o intervenţie chirurgicală la ochi, scrie Daily Express.

Incidentul a avut loc anul trecut, pe 4 septembrie. Românul bătăuş a fost atunci arestat de autorităţi, însă eliberat mai apoi pe cauţiune. În fața instanței, el a admis atacul, urmând ca pe 28 martie să-și afle sentința.

În înregistrarea surprinsă de camerele de supraveghere se pot vedea cei doi români într-o sucursală din Wolverhampton a casei de pariuri William Hill, jucând la păcănele. După ce a jucat la un aparat, Melinte a trecut la un al doilea aparat ca să-şi încerce şi acolo norocul, însă nu renunţase la primul aparat, unde mai avea £5 credit.

 

trimiteri-sus-4

Tirist român ia la bătaie un imigrant ilegal la Calais

CONCEDIAT? EU? DE CE?

Bodyguard în club

ALCOOLUL SI… „VIRTUTILE” LUI

trimiteri-jos-4

 

Problema a apărut în momentul în care Florin Cristea s-a aşezat la aparatul de păcănele pe care Vladimir tocmai îl părăsise. Şi Florin a apăsat pe butonul „Collect”, iar când Vladimir a băgat de seamă ce se întâmplă, s-a înfuriat peste măsură şi i-a plesnit conaţionalului un pumn din lateral.

Florin Cristea, de 37 de ani, s-a ales cu nasul spart şi o fractură a orbitei la ochiul drept, motiv pentru care a fost necesară o intervenţie chirurgicală la ochi.

Urmăriți clipul video AICI.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!