Surprinși de fani

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 martie 2014

524 dinamoPeste 10.000 de dinamovişti au fost prezenţi pe stadionul „Ştefan cel Mare” la partida cu Viitorul Constanţa. Organizatorii au anunţat cifra exactă a spectatorilor: 11.214. Numărul mare de fani care au vrut să vadă echipa lui Stoican la reluarea returului i-a luat prin surprindere pe organizatori.

Chiar dacă meciul începuse de câteva minute, la porţile de acces de pe Barbu Văcărescu, Ştefan cel Mare şi Calea Floreasca se aflau sute de suporteri care nu intraseră în stadion. Mulţi au pierdut golul lui Ţucudean, reuşita atacantului venind în minutul 7.

Cea mai mare problemă au avut-o cei care nu şi-au cumpărat bilet din timp şi au vrut să-şi achiziţioneze direct de la stadion. La casele din Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca, vânzătorii au făcut un anunţ care i-a enervat la culme pe cei care stăteau la coadă: „Nu mai staţi. S-au terminat biletele.” Cum stadionul nu era plin, oamenii au devenit nervoşi, iar oficialii au fost nevoiţi să se adreseze Jandarmeriei pentru a li se permite celor rămaşi afară să intre fără bilet. Forţele de ordine au acceptat, iar suporterii au primit invitaţii şi bilete neinscripționate cu meciul în cauză, având valoarea de 0 lei! Aşa au intrat în stadion câteva sute de oameni.

În pauza competiţională, conducerea lui Dinamo a schimbat firma care se ocupa de ticketing, iar cei care colaborează cu clubul nu se aşteptau să vină aşa de multă lume la meci şi nu au tipărit destule bilete. Există şi o explicaţie tehnică, neoficială: „Imprimanta nu a mai făcut faţă. S-a stricat şi nu s-a mai putut imprima evenimentul pe biletele blanc.” De aici și problemele apărute.


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!