Szabo, candidată pentru structurile europene

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 13 februarie 2015

569 szaboGabriela Szabo, actualul ministru al tineretului şi sportului, a fost alegerea Federaţiei Române de Atletism pentru postura de candidat al României la alegerile pentru Consiliul Asociaţiei Europene de Atletism.

Propunerea a fost făcută chiar de către preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Ion Sandu, şi a fost votată cu unanimitate de voturi de către Consiliul Federal al organismului de la București.

„Mă bucură faptul că Federaţia Română de Atletism a decis să-mi acorde onoarea de a reprezenta România în cel mai înalt for de decizie al atletismului european. Am de gând ca în viitorul mandat în calitate de membru al Consiliul Asociaţiei Europene de Atletism să contribui la dezvoltarea atletismului pe plan european, atât prin sensibilizarea factorilor de decizie, cât şi prin propuneri de programe de conştientizare a publicului larg. Atletismul este o mişcare sportivă de tradiţie în România, iar noi, ca foşti atleţi, avem datoria să-l susţinem şi să contribuim la dezvoltarea sa. Mă bucură faptul că voi putea continua proiectele sportive la nivel european şi le mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată”, a spus Gabriela Szabo cu acest prilej.

Alegerile pentru noul Consiliu Director vor avea loc în perioada 10-11 aprilie 2015, la Bled, în Slovenia. Evenimentul va fi inclus în cadrul unuia mai mare, Congresul Atletismului European.

Gabriela Szabo deţine funcţia de membru cu drepturi depline în consiliul forului european din primăvara anului 2011.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!