Szabo, ținută la ușă

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 4 septembrie 2014

548 gabriela szaboGabriela Szabo, ministrul tineretului şi sportului, a fost la finalul săptămânii trecute într-o vizită la Centrul Olimpic de Judo Cluj (COJ). Evenimentul a fost programat să se desfășoare în sala de judo din spatele Sălii Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, unde le-a cunoscut și pe sportivele pregătite de antrenorul emerit Florin Bercean, coordonatorul COJ.

„Am discutat cu domnul Bercean despre pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Felicit sportivii şi antrenorii de la judo pentru rezultatele frumoase obţinute la Campionatul Mondial. Clujul stă bine la partea de infrastructură sportivă”, au fost cuvintele pe care le-a spus ministrul cu acest prilej.

Apoi, ea și-a dorit să viziteze noua Sală Polivalentă, care se află la 500 de metri de sala de judo, fapt anunţat şi prin intermediul programului oficial. Din păcate, campioana olimpică de la Sydney a fost înștiințată că nu poate să meargă la şantier pentru că nu are aprobare de la primarul Emil Boc sau drept de inspecţie de la o persoană care coordonează lucrările. O situație cel puțin ciudată și care eludează logica evenimentelor.

Sala Polivalentă din Cluj Napoca va fi deschisă pe 31 octombrie, urmând să dispună de o capacitate de 7.300 de locuri, care poate fi mărită la evenimentele importante la 10.000 de locuri. Construcţia a costat 88 milioane de lei şi este aproape finalizată.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!