Tabere pentru adolescenţi

Articol publicat in sectiunea Timp liber pe data 5 mai 2014

uk_summer camp

Adolescenţii nu sunt întotdeauna cele mai plăcute persoane alături de care să călătorim dar, din fericire, Marea Britanie dispune de tot ce este necesar pentru a-i ţine ocupaţi.

Astfel, vă prezentăm în continuare o serie de tabere de vacanţă, în care tinerii pot sta pentru câteva zile departe de părinţi, îşi pot face prieteni noi şi se pot distra de minune, totul fiind o aventură nouă pentru ei!

 

Do it 4 Real!

Do it 4 Real dispune de 23 de tabere pe teritoriul Marii Britanii, fiecare dintre acestea oferind activităţi deosebite. Alegeţi una dintre cele 8 teme, care includ film şi televiziune, artă, aventură şi acţiune, sporturi acvatice şi aptitudini de supravieţuire, şi trimiteţi-vă copiii să se distreze participând la diferite activităţi timp de cinci nopţi şi patru zile (duminică-vineri).

Preţurile includ masa, cazarea, instructajul făcut de experţi şi antrenamente, activităţi specializate şi excursii.

Vârsta: 10-17 ani. Preţ: 399 lire. Telefon: 01629 592 530. Website: http://www.doit4real.co.uk.

 

PGL Adventure Holidays & Summer Camps

PGL se ocupă de 50 ani de vacanţe tematice şi tabere de vară destinate copiilor. Cu 10 centre de aventuri în UK, copilul dumneavoastră poate alege din peste 20 de activităţi, în care sunt incluse dansul, realizarea de film, Indiana Jones, studioul muzical şi aventuri extreme. Preţul include masa, cazarea, echipamentele, distracţiile de seară, diplomele şi premiile PGL.

Vârsta: 7-10, 10-13, 13-16 ani. Preţ: depinde de data şi activităţile selectate. Telefon: 0844 371 2424. Website: http://www.pgl.co.uk/PGLWeb/default.

 

The House!

TheHouse! este destinat adolescenţilor care se apropie de majorat, pentru a le oferi libertatea şi spaţiul de care au nevoie. Situat în Norfolk, The House! oferă facilităţi excelente şi 56 de activităţi care oferă tinerilor clipe de neuitat.

Vârsta: 15-17 ani. Preţ: 479-549 lire, în funcţie de perioadă. Telefon: 016 0361 4000. Website: http://www.campbeaumont.com/residential-camps-the-house.asp.

 

The Island

The Island este o proprietate de 40 de hectare în Isle of Wight, oferind un program extraordinar de aventuri, alături de seri cu evenimente, excursii şi mini-vacanţe tematice. Tinerii au peste 50 de activităţi din care să aleagă, cum ar fi animaţia, canoe, orientare, quad bike, snorkelling etc.

Vârsta: 10-13, 13-16 ani. Preţ: de la 495 lire. Telefon: 016 0361 4000. Website: http://www.campbeaumont.com/residential-camps-the-island.asp.

 

Socious Sports

În cazul în care copilul dumneavoastră este interesat de sporturi, atunci îndreptaţi-l către Socious Sports, care rulează pe timpul verii tabere de profil pe tot teritoriul Marii Britanii. Tinerii pot alege dintre cricket, netball sau rugby, iar antrenorii specializaţi din toate colţurile lumii se vor asigura că îndemânarea celor mici este folosită la maximum, pentru ca aceştia să se bucure din plin de timpul petrecut în tabără. Copilul nu poate rămâne peste noapte în aceste tabere.

Vârsta: 6-18 ani

Preţ: cricket şi rugby 120 lire/săptămână, luni-vineri între 09.30-15.15; netball 96 lire/săptămână, luni-vineri între 09.15-15.00. Website: http://www.socioussports.co.uk/index.php.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!