Talentul va fi gasit: tinerii profesionisti

Articol publicat in sectiunea Muncă pe data 7 februarie 2010

Tinerii care dispun de anumite capacitati vor avea de acum sanse mai concrete de a lucra in domeniile vizate. Tinerii bine pregatiti, proveniti din familii cu venituri mici, vor primi experienta de care au nevoie, prin intermediul a 10.000 de stagii de pregatire finantate. Daca sunteti student, atunci poate ca ar fi bine sa cititi randurile de mai jos.

 

Ajutor pentru a accesa domeniile vizate

Acest lucru va conduce la asigurarea unui acces mai bun la profesiile dorite pentru tinerii din toate categoriile de venit, aducand la un loc Educatia, Guvernul si asociatiile profesionale. In plan se afla urmatoarele:

– 130.000 dintre cei mai bine pregatiti tineri proveniti din familii cu venituri mici vor primi ajutor structurat la scoala secundara, incepand cu 2012;

– o noua Comisie de Mobilitate Sociala va monitoriza tendintele de mobilitate sociala si va raporta progresele observate;

– un serviciu national de stagii de perfectionare va oferi stagii finantate pentru 10.000 de elevi din mediile cu venituri mici, ajutandu-i sa capete experienta necesara pentru a porni intr-o cariera.

Mai multe puteti afla accesand pagina http://graduatetalentpool.direct.gov.uk/cms/ShowPage/Home_page/p!ecaaefg.

Pat McFadden, ministrul de stat pentru afaceri, inovatii si aptitudini, a declarat: „Este vorba despre deschiderea unor oportunitati pentru o mare parte a populatiei, pentru a ne asigura ca persoanele ce nu dispun de foarte multe posibilitati materiale au aceleasi sanse de a accede la locul de munca dorit ca si celelalte.”


Etichete: , , , ,

Comentarii

O parere la “Talentul va fi gasit: tinerii profesionisti”

  1. corina lupu Spune:

    as vrea si eu un loc de munca va rog ajutatima daca se poate va multumesc nr meu este de tel
    07586683751

Spune-ti si tu parerea!