Talnar a semnat cu FC Brasov

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 februarie 2014

520 cornel talnarFC Brasov se pare ca a reusit sa aleaga drumul normalitatii. Conducerea echipei a reusit sa incheie vineri seara socotelile cu fostul tehnician, Ilie Stan, iar la inceputul acestei saptamani Cornel Talnar, noul antrenor, a semnat contractul.

Contractul este unul pe durata unui an si jumatate, iar Talnar va castiga din el aproximativ 6.000 de euro pe luna. La suma specificata se vor mai putea adauga anumite bonusuri de performanta. De asemenea, tot pentru 1 an si jumatate au semnat si secunzii Florentin Petre si Constantin Niculae.

“Am venit cu sufletul deschis la FC Brasov, unde sunt la al patrulea mandat, trei ca antrenor si unul ca jucator. Pot spune ca dupa Dinamo, Brasovul este a doua mea casa. Sunt ardelean si peste tot unde am fost am pus suflet si mi-am respectat meseria. Cu multa munca si disciplina sunt convins ca ne vom indeplini obiectivele.

Prin pregatirea fizica facuta in Poiana Brasov am pus «fundatia la casa», iar in Antalya ne va fi mult mai usor, pentru ca vom lucra pe iarba. Au fost 10 zile de chin, dar pot spune ca sunt multumit de modul cum au lucrat jucatorii. Am la dispozitie un lot destul de bun si, impreuna, trebuie sa scoatem echipa din situatia asta. Sunt sigur ca FC Brasov nu va retrograda”, a declarat Talnar.

FC Brasov a plecat miercuri, 29 ianuarie, in al doilea cantonament al iernii, in Antalya, acolo unde va petrece 10 zile de acumulari.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!