Tamaș a semnat cu Cardiff City

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 4 septembrie 2015

595 tamasGabriel Tamaş a semnat de curând un contract valabil până la finalul sezonului, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an, cu gruparea din liga a doua engleză Cardiff City, a informat www.walesonline.co.uk.

„Mi-am dorit să revin în fotbalul englez. Am avut câteva oferte, dar am decis că acesta este clubul la care vreau să joc. M-am întâlnit cu managerul Russell Slade şi cu câţiva colegi pe care i-am cunoscut când am mai evoluat în Marea Britanie. Aştept cu nerăbdare antrenamentele alături de băieţi”, a spus Tamaş la semnarea contractului.

Internaţionalul român în vârstă de 31 de ani s-a antrenat săptămâna trecută cu formaţia galeză, reuşind să-l convingă pe managerul Russell Slade să-l angajeze.

Clubul din Championship nu a anunţat încă perfectarea transferului, însă fotbalistul a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în care apare ţinând în mâini tricoul noii sale echipe, pe Cardiff City Stadium.

Tamaş era liber de contract după ce FC Steaua a renunţat la serviciile sale luna trecută.

Gabriel Tamaş a mai jucat în Marea Britanie la Watford, Doncaster Rover şi West Bromwich Albion. Anterior, el a mai evoluat pentru Spartak Moscova, Galatasaray Istanbul, AJ Auxerre, Celta Vigo, Dinamo Bucureşti şi FC Braşov.

În toamna anului 2013 Tamaş a semnat un contract cu CFR Cluj. Clubul ardelean i-a reziliat contractul după doar o săptămână, jucătorul fiind surprins petrecând într-un club de manele.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!