Tamas a ales: va juca la Doncaster

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 20 ianuarie 2014

518 gabi tamasPoate ca unii dintre voi veti zambi, dar Tamas va juca din nou fotbal. Fostul fundas al nationalei s-a inteles cu Doncaster, club cu care a semnat o intelegere pentru 6 luni.

Ex-internationalul a mai avut oferte de la West Ham si Milwall, dar a preferat sa aleaga echipa de pe locul 22 in Championship.

Dupa ce a plecat de la WBA in toamna, Tamas a dorit sa revina in Liga I si a semnat cu CFR, lucru deloc greu tinand cont de valoarea sa. Experienta la Cluj a fost scurta, dupa 14 zile fostul dinamovist si-a reziliat contractul si a revenit la Bucuresti, fara sa fi jucat macar un singur meci pentru CFR.

Stoperul fusese filmat intr-un bar alaturi cu Florin Costea, un alt cunoscut petrecaret, iar a doua zi intelegerea cu CFR a fost rupta.

In iarna, Tamas a fost aproape de un transfer in Ucraina, la Hoverla, insa nu a acceptat un contract pe un an si jumatate, dorind o intelegere valabila doar pentru un singur sezon, pentru a putea merge mai repede intr-un campionat mai puternic.

De-a lungul carierei, Tamas a evoluat la nu mai putin de opt cluburi, este drept, la majoritatea dand rezultate bune: FC Brasov, Tractorul Brasov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre si WBA.

Doncaster, alintat „clubul vikingilor”, a fost fondat in anul 1879 si a devenit profesionist in 1885. Doncaster a oscilat intre liga a treia si a patra. In primavara lui 2013 a promovat in Championship, a doua liga a fotbalului englez. Doncaster are si echipa de fotbal feminin, chiar una dintre cele mai bune ale Angliei.

Din 2007 joaca pe Keepmoat Stadium, un stadion de 15.231 de locuri. La Doncaster, Tamas va fi coleg cu  Bongani Khumalo, imprumutat de la Tottenham, si cu Enda Stevens, jucator ce apartine lui Aston Villa. 


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!