Tamaș, bătaie în club

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 24 martie 2014

Manchester United vs West Bromwich Albion

Gabriel Tamaş va fi indisponibil pentru o perioadă între 4 şi 6 săptămâni, suferind o fractură de pomete. Doar că problema sa nu s-a petrecut pe teren! „Speculaţiile spun că Tamaş a suferit accidentarea într-o bătaie într-un club care a avut loc în seara de sâmbătă”, a anunţat ziarul Doncaster Free Press.

Sursa oferă și declaraţia lui Paul Dickov, managerul lui Doncaster: „Discutăm cu Gabby pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat. E păcat, pentru că el s-a descurcat excelent pe teren pentru noi. Nu vom oferi mai multe declaraţii până când totul se va clarifica.” Acum pare că Tamaș se va opera și va lipsi o lună.

„E sub investigaţie, nu putem să comentăm mai mult. Încercăm să desluşim condiţiile în care Tamaş a suferit accidentarea. Nu ştim dacă va fi pedepsit, acest lucru va fi hotărât de managerul nostru, Paul Dickov”, a declarat presei ofiţerul de presă al clubului.

Tamaş nu ar avea pentru prima dată probleme din cauza alcoolului. Fiind declarat jucător liber de WBA la finalul lunii august, la puține luni după ce, în stare de ebrietate, a dărâmat uşa unui bloc din Bucureşti, Tamaş a ajuns la CFR Cluj. Acolo nu a jucat nici un meci pentru că, în urma unui scandal iscat într-un bar, lui Gabriel Tamaș i s-a reziliat contractul după 6 sau 7 zile!

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!